Ne mogu se spojiti na internet nakon installa Win7

poruka: 7
|
čitano: 4.748
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Instalira san nove windowse na laptopu lenovo g580, znam da neman drajvere za wifi karticu pa san ih skinija sa stranice (Atheros Wireless Lan Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Lenovo G480 (2688), G580 (2689) ) pibacije priko usp-a i instalira, ali opet zajebava da drajveri nisu pronadjeni. Ima neko neki prijedlog?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Ne mogu se spojiti na internet nakon installa

da li se možeš preko kabela spojiti na internet? ako da, onda probaj pokrenuti windows update da pronađe driver koji mu odgovara

još nešto, neki laptopi imaju vanjski prekidač za paljenje i gašenje wifi-ja, ako tvoj ima takav prekidač, možda se slučajno prebacio na off

17 godina
neaktivan

proba san i to ali nista, vjerovatno jer nema drivere za lan

18 godina
labrovic kaže...

Instalira san nove windowse na laptopu lenovo g580, znam da neman drajvere za wifi karticu pa san ih skinija sa stranice (Atheros Wireless Lan Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Lenovo G480 (2688), G580 (2689) ) pibacije priko usp-a i instalira, ali opet zajebava da drajveri nisu pronadjeni. Ima neko neki prijedlog?

Jesi skinuo pravi driver i aplikaciju?

Daj točan model i tip mašine. 2688(9)-XXX?

17 godina
neaktivan

a neman pojma sad znan da je g580, zašteka san u njega usb wifi adapter i stavija da mi poskida drajvere, proba san i novi drajver za wifi ali nista, u device menageru pod network devices im je samo lan ocitalo 

15 godina
labrovic kaže...

a neman pojma sad znan da je g580, zašteka san u njega usb wifi adapter i stavija da mi poskida drajvere, proba san i novi drajver za wifi ali nista, u device menageru pod network devices im je samo lan ocitalo 

Kako skidaš drivere ako ne znaš točan model? 2688(9)-XXX?

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 20:50 (Valentin17).
14 godina
neaktivan

skini program Aida64  i pogledaš točno koji je model i ako imaš sreće bude ti ispod link do stranice za download drivera (za neke uređaje ima, za neke ne)

ako nema link traži točno po modelu adaptera 

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice