Instalira san nove windowse na laptopu lenovo g580, znam da neman drajvere za wifi karticu pa san ih skinija sa stranice (Atheros Wireless Lan Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Lenovo G480 (2688), G580 (2689) ) pibacije priko usp-a i instalira, ali opet zajebava da drajveri nisu pronadjeni. Ima neko neki prijedlog?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da li se možeš preko kabela spojiti na internet? ako da, onda probaj pokrenuti windows update da pronađe driver koji mu odgovara
još nešto, neki laptopi imaju vanjski prekidač za paljenje i gašenje wifi-ja, ako tvoj ima takav prekidač, možda se slučajno prebacio na off
proba san i to ali nista, vjerovatno jer nema drivere za lan
Instalira san nove windowse na laptopu lenovo g580, znam da neman drajvere za wifi karticu pa san ih skinija sa stranice (Atheros Wireless Lan Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Lenovo G480 (2688), G580 (2689) ) pibacije priko usp-a i instalira, ali opet zajebava da drajveri nisu pronadjeni. Ima neko neki prijedlog?
Jesi skinuo pravi driver i aplikaciju?
Daj točan model i tip mašine. 2688(9)-XXX?
a neman pojma sad znan da je g580, zašteka san u njega usb wifi adapter i stavija da mi poskida drajvere, proba san i novi drajver za wifi ali nista, u device menageru pod network devices im je samo lan ocitalo
a neman pojma sad znan da je g580, zašteka san u njega usb wifi adapter i stavija da mi poskida drajvere, proba san i novi drajver za wifi ali nista, u device menageru pod network devices im je samo lan ocitalo
Kako skidaš drivere ako ne znaš točan model? 2688(9)-XXX?
skini program Aida64 i pogledaš točno koji je model i ako imaš sreće bude ti ispod link do stranice za download drivera (za neke uređaje ima, za neke ne)
ako nema link traži točno po modelu adaptera