Mozzilla Firefox i Internet Explorer problem.

poruka: 29
|
čitano: 4.660
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kada idem na neke stranice s Mozzilom Firefox i Internet Explorerom uopče mi ih neče učitati.....tj.hoče ali im treba nekih 10-15 minuta.Imam Google Chrome i na njemu mi sve uredno učitava,ali ja sam baš zapeo za Mozzillu jer sam čuo da je ona kak ti najsigurnija.A evo i još jedne kvake:taj problem mi se nije počeo pojavljivat' sve dok nisam instalirao onak Advanced System Care s Internet Boosterom,na kraju mi taj Internet Booster napravio taj problem....deinstaliravo sam ga ali opet sve ostaje sporo....a taj mi se problem najviše javlja kod otvaranja tportala,tportalovog Gamereporta i još nekih ostalih stranica......HELP!

proxpgamer_world's best gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Mozzilla Firefox i Internet Explorer problem.

Popravi registry ovim programom. Vjerojatno je nastala zbrka. Samo klikni na 1-Click Maintenance, pričekaj da završi sa skeniranjem i onda klikni na Repair Problems.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 13:40 (deadman).
15 godina
neaktivan

Probao sam ali i dalje neče...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Provaj Sistem Restore Namigiva

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
16 godina
neaktivan
probaj system restoreom vratit prije neg si taj advanced care instaliro
hmda
15 godina

da probaš s registry boosterom? 

Probaj još sa ovime: http://pcs.suite101.com/article.cfm/speed_up_internet_explorer (za IE)

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Ako System Restore ne uspije, makni te programe u naprednoj deinstalaciji sa Revom (naravno, ako ih prepoznaje).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

Uspio sam s onim savjetima ubrzat Internet Explorer,ali nije se ubrzo baš nešt'.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Ako System Restore ne uspije, makni te programe u naprednoj deinstalaciji sa Revom (naravno, ako ih prepoznaje).

ma jasno,maknut to smeće s kompa,i još provjerit da nije uletio kakav malware

15 godina
neaktivan

Sa System Restoreom komp mogu vratit' samo 1 mjesec unazad,a ja sam Advanced System Care instalirao prije 2-3 mjeseca....a probo sam s onim Revom ali i dalje neće...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:22 (proxpgamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
proxpgamer kaže...

Sa System Restoreom komp mogu vratit' samo 1 mjesec unazad,a ja sam Advanced System Care instalirao prije 2-3 mjeseca....

sve te boostere,careove i ovaj ubrzivač ie deinstaliraj u revu kako ti je rekao deadman
napredna deinstalacija (ako se digne programski deinstal pusti ga da odradi ,nemoj restartati,i sve briši do kraja revom
(označi sve/briši sve)
a komp si ubrzaj dobrim defragmentatorom kao što je auslogic disk defrag,a ne s tim glupostima
glary utilities je u redu
tako bi ja napravio

edit;link za mbam je tu,staviš ga na hrvatski i napraviš brzu provjeru

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:33 (seneka).
15 godina
neaktivan

Imam još jedan problem a glupo bi bilo otvarat temu bezveze jer bi samo nastala zbrka.Kada upalim računalo i Windowsi mi se pokrenu treba mi otprilike 5-6 minuta da mi se ESET Smart Security 4 pokrene....htio sam u međuvremenu (dok njegovo paljenje traje) surfat internetom ali ne mogu jer mi piše da internet nije dostupan,a postaje dostupan tek kad mi se ESET pokrene,a tako mi je i sa ostalim Antivirusima....Che da sad radim????

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:36 (proxpgamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kojim ostalim? imaš ih više?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
proxpgamer kaže...

Imam još jedan problem a glupo bi bilo otvarat temu bezveze jer bi samo nastala zbrka.Kada upalim računalo i Windowsi mi se pokrenu treba mi otprilike 5-6 minuta da mi se ESET Smart Security 4....htio sam u međuvremenu (dok njegovo paljenje traje) surfat internetom ali ne mogu jer mi piše da internet nije dostupan,a postaje dostupan tek kad mi se ESET pokrene,a tako mi je i sa ostalim Antivirusima....Che da sad radim????

Stavi samo lagani ClamAV i WOT na browser.

15 godina
neaktivan

Ne....nego makno sam ESET i probo neke ostale....Avira,Avast....itd i ne brini očistio sam si registry prije stavljanja drugog antivirusa......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

WOT mi već je na browseru ali ja ga uopče ne kužim.....i može li mi netko odgovorit' na ovo:http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/wow-private-serveri-nfsworld/64906.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:57 (proxpgamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
proxpgamer kaže...

WOT mi već je na browseru ali ja ga uopče ne kužim.....i može li mi netko odgovorit' na ovo:http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/wow-private-serveri-nfsworld/64906.aspx

Smijeh ja odustajem

15 godina
protjeran
proxpgamer kaže...

Kada idem na neke stranice s Mozzilom Firefox i Internet Explorerom uopče mi ih neče učitati.....tj.hoče ali im treba nekih 10-15 minuta.Imam Google Chrome i na njemu mi sve uredno učitava,ali ja sam baš zapeo za Mozzillu jer sam čuo da je ona kak ti najsigurnija.A evo i još jedne kvake:taj problem mi se nije počeo pojavljivat' sve dok nisam instalirao onak Advanced System Care s Internet Boosterom,na kraju mi taj Internet Booster napravio taj problem....deinstaliravo sam ga ali opet sve ostaje sporo....a taj mi se problem najviše javlja kod otvaranja tportala,tportalovog Gamereporta i još nekih ostalih stranica......HELP!

Na žalost si još jedna "žrtva" tog smeća od programa. Ništa ne postižeš njegovom deinstalacijom jer što je on zabrljao ostaje u registry bazi. I ja sam imao još gora iskustva s tim tobožnjim utilitiesom, takvih da sam na jedvite jade ručno poispravljao neke stavari u regystrima. Meni je cijelo s*anje napravio u svezi gašenja procesa i shutdowna računala. Siguran sam da je u više navrata na Forumu upozoreno da se ovaj program izbjegava.    

15 godina
neaktivan
O,neeee......a kak da to popravim u registryju????
15 godina
proxpgamer kaže...
O,neeee......a kak da to popravim u registryju????

Reinstalacijom windowsa.

15 godina
neaktivan

Ali BlackFoot ih je ručno poispravljao,možda može i meni reči kako da to popravim.

17 godina

jesi siguran u onom kalendaru da nemozes restore vratit vise od mjesec dana?

ako ne mozes format c particije i sve na novo instalirat.

tesko da ces ista tu popraviti.

izbjegavati bilo kakav alat registry cackanje-mecke.

explorer sluzi da se downloada firefox i basta.

ajde vidi restore malo bolje.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Pogledao sam i neće...

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
proxpgamer kaže...

Ali BlackFoot ih je ručno poispravljao,možda može i meni reči kako da to popravim.

Da, samo kod mene nije bio problem s usporavanjem Interneta već nešto sasvim drugo. Uz puno, puno googlanja i traženja pomoći  sam nekako uspio to riješiti u registrima. Pokušat ću potražiti rješenje i za tvoj problem, no svakako bi bilo za tebe, a i za mene tada, najbolje rješenje nanova reinstalacija Windowsa. Barem poslije toga imaš friške i čiste Winse i onda pamet u glavu. Ne instaliraj kojekakve kvazi programe koji se reklamiraju ma kakve recenzije o njima pročitao. Posavjetuj se s onima koji su ga koristili ili pročitaj mišljenja samih korisnika takovih programa. I sam se dosta puta opekao, ne samo u svezi ovog programa već i dosta njih drugih.     

16 godina
neaktivan

pa možda se može nešto napravit,nek stavi krvnu sliku (hijackthis) log i nek deinstalira onako u revu te programe, i scenira s mbam
di je taj deadmen!?

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
S menom ti je na pm-u....i plz odgovorite mi na onu temu.....barem netko
15 godina
seneka kaže...

pa možda se može nešto napravit,nek stavi krvnu sliku (hijackthis) log i nek deinstalira onako u revu te programe, i scenira s mbam
di je taj deadmen!?

Evo, dogovaramo se preko TeamViewera. To sam i mislio napraviti.  Cool

15 godina
neaktivan
sas,mba i hijackthis nisu pomogli.....možda ču si reinstalirati windowse....
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice