Kada idem na neke stranice s Mozzilom Firefox i Internet Explorerom uopče mi ih neče učitati.....tj.hoče ali im treba nekih 10-15 minuta.Imam Google Chrome i na njemu mi sve uredno učitava,ali ja sam baš zapeo za Mozzillu jer sam čuo da je ona kak ti najsigurnija.A evo i još jedne kvake:taj problem mi se nije počeo pojavljivat' sve dok nisam instalirao onak Advanced System Care s Internet Boosterom,na kraju mi taj Internet Booster napravio taj problem....deinstaliravo sam ga ali opet sve ostaje sporo....a taj mi se problem najviše javlja kod otvaranja tportala,tportalovog Gamereporta i još nekih ostalih stranica......HELP!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Popravi registry ovim programom. Vjerojatno je nastala zbrka. Samo klikni na 1-Click Maintenance, pričekaj da završi sa skeniranjem i onda klikni na Repair Problems.
Probao sam ali i dalje neče...
Provaj Sistem Restore 
hmda
da probaš s registry boosterom?
Probaj još sa ovime: http://pcs.suite101.com/article.cfm/speed_up_internet_explorer (za IE)
Ako System Restore ne uspije, makni te programe u naprednoj deinstalaciji sa Revom (naravno, ako ih prepoznaje).
Uspio sam s onim savjetima ubrzat Internet Explorer,ali nije se ubrzo baš nešt'.
Sa System Restoreom komp mogu vratit' samo 1 mjesec unazad,a ja sam Advanced System Care instalirao prije 2-3 mjeseca....a probo sam s onim Revom ali i dalje neće...
Sa System Restoreom komp mogu vratit' samo 1 mjesec unazad,a ja sam Advanced System Care instalirao prije 2-3 mjeseca....
sve te boostere,careove i ovaj ubrzivač ie deinstaliraj u revu kako ti je rekao deadman
napredna deinstalacija (ako se digne programski deinstal pusti ga da odradi ,nemoj restartati,i sve briši do kraja revom
(označi sve/briši sve)
a komp si ubrzaj dobrim defragmentatorom kao što je auslogic disk defrag,a ne s tim glupostima
glary utilities je u redu
tako bi ja napravio
edit;link za mbam je tu,staviš ga na hrvatski i napraviš brzu provjeru
Imam još jedan problem a glupo bi bilo otvarat temu bezveze jer bi samo nastala zbrka.Kada upalim računalo i Windowsi mi se pokrenu treba mi otprilike 5-6 minuta da mi se ESET Smart Security 4 pokrene....htio sam u međuvremenu (dok njegovo paljenje traje) surfat internetom ali ne mogu jer mi piše da internet nije dostupan,a postaje dostupan tek kad mi se ESET pokrene,a tako mi je i sa ostalim Antivirusima....Che da sad radim????
kojim ostalim? imaš ih više?
Imam još jedan problem a glupo bi bilo otvarat temu bezveze jer bi samo nastala zbrka.Kada upalim računalo i Windowsi mi se pokrenu treba mi otprilike 5-6 minuta da mi se ESET Smart Security 4....htio sam u međuvremenu (dok njegovo paljenje traje) surfat internetom ali ne mogu jer mi piše da internet nije dostupan,a postaje dostupan tek kad mi se ESET pokrene,a tako mi je i sa ostalim Antivirusima....Che da sad radim????
Ne....nego makno sam ESET i probo neke ostale....Avira,Avast....itd i ne brini očistio sam si registry prije stavljanja drugog antivirusa......
WOT mi već je na browseru ali ja ga uopče ne kužim.....i može li mi netko odgovorit' na ovo:http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/wow-private-serveri-nfsworld/64906.aspx
WOT mi već je na browseru ali ja ga uopče ne kužim.....i može li mi netko odgovorit' na ovo:http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/wow-private-serveri-nfsworld/64906.aspx
ja odustajem
Kada idem na neke stranice s Mozzilom Firefox i Internet Explorerom uopče mi ih neče učitati.....tj.hoče ali im treba nekih 10-15 minuta.Imam Google Chrome i na njemu mi sve uredno učitava,ali ja sam baš zapeo za Mozzillu jer sam čuo da je ona kak ti najsigurnija.A evo i još jedne kvake:taj problem mi se nije počeo pojavljivat' sve dok nisam instalirao onak Advanced System Care s Internet Boosterom,na kraju mi taj Internet Booster napravio taj problem....deinstaliravo sam ga ali opet sve ostaje sporo....a taj mi se problem najviše javlja kod otvaranja tportala,tportalovog Gamereporta i još nekih ostalih stranica......HELP!
Na žalost si još jedna "žrtva" tog smeća od programa. Ništa ne postižeš njegovom deinstalacijom jer što je on zabrljao ostaje u registry bazi. I ja sam imao još gora iskustva s tim tobožnjim utilitiesom, takvih da sam na jedvite jade ručno poispravljao neke stavari u regystrima. Meni je cijelo s*anje napravio u svezi gašenja procesa i shutdowna računala. Siguran sam da je u više navrata na Forumu upozoreno da se ovaj program izbjegava.
Reinstalacijom windowsa.
Ali BlackFoot ih je ručno poispravljao,možda može i meni reči kako da to popravim.
jesi siguran u onom kalendaru da nemozes restore vratit vise od mjesec dana?
ako ne mozes format c particije i sve na novo instalirat.
tesko da ces ista tu popraviti.
izbjegavati bilo kakav alat registry cackanje-mecke.
explorer sluzi da se downloada firefox i basta.
ajde vidi restore malo bolje.
Pogledao sam i neće...
posto se zoves xpgamer
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-xp-operativnog-sustava/61283.aspx
Ali BlackFoot ih je ručno poispravljao,možda može i meni reči kako da to popravim.
Da, samo kod mene nije bio problem s usporavanjem Interneta već nešto sasvim drugo. Uz puno, puno googlanja i traženja pomoći sam nekako uspio to riješiti u registrima. Pokušat ću potražiti rješenje i za tvoj problem, no svakako bi bilo za tebe, a i za mene tada, najbolje rješenje nanova reinstalacija Windowsa. Barem poslije toga imaš friške i čiste Winse i onda pamet u glavu. Ne instaliraj kojekakve kvazi programe koji se reklamiraju ma kakve recenzije o njima pročitao. Posavjetuj se s onima koji su ga koristili ili pročitaj mišljenja samih korisnika takovih programa. I sam se dosta puta opekao, ne samo u svezi ovog programa već i dosta njih drugih.
pa možda se može nešto napravit,nek stavi krvnu sliku (hijackthis) log i nek deinstalira onako u revu te programe, i scenira s mbam
di je taj deadmen!?
pa možda se može nešto napravit,nek stavi krvnu sliku (hijackthis) log i nek deinstalira onako u revu te programe, i scenira s mbam
di je taj deadmen!?
Evo, dogovaramo se preko TeamViewera. To sam i mislio napraviti.