Stalno mi netko mijenja password na faceu mijenjam email password sve kao da mi je netko upao u cijelo racunalo sta da radim ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stalno mi netko mijenja password na faceu mijenjam email password sve kao da mi je netko upao u cijelo racunalo sta da radim ??
napravi novi acc
ma briga me za to al cini se da upravlja mojim laptopom svi paswordi su mi promjenjeni sta da radiim ?
ma briga me za to al cini se da upravlja mojim laptopom svi paswordi su mi promjenjeni sta da radiim ?
lol izgleda da si se nekome gadno zamjerio
Reinstal winsa
Umjesto da spamate, bilo bi bolje da napišete kakav konstruktivan post i pomognete autoru teme.
Promijeni email na facebook-u, stavi kompliciranu zaporku te zatim promijeni zaporuku svojeg računa (također kompliciranu stavi).
Ako ne uspije, kontaktiraj administratore.
ja tu netrebam takve stvari imam acc na ebayu itd hitno mi treba sta da napravim molim vas jer je mogao kako uc u moje racunallo ?
ja tu netrebam takve stvari imam acc na ebayu itd hitno mi treba sta da napravim molim vas jer je mogao kako uc u moje racunallo ?
probaj promjeniti IP
Očito ima daljinsku kontrolu ili keylogger.
Sruši windowse ili kreni sa čišćenjem.
Šala…
mjenjaj i ti njemu
evo sad sam promjenio i email i pass i sad mi nije promijenjen vec pol sata jer mislite da briisem windowse il ne ?
Očito ima daljinsku kontrolu ili keylogger.
Sruši windowse ili kreni sa čišćenjem.
Onda je morao imati fizički kontakt sa računalom
Imas nekakvu napast na kompu!
dosao sam u 8 doma i bio je promijenjen,ja sam ga promijenio i opet mi ga je za 10 min promjenio i sad sam i email i pass i sve radi nije mijenjano vec 40 min
@ dejan - Zašto bi morao imati fizički kontakt??? Dovoljno je da žrtva samo nema AV ili ima nešto crackano.
imam nod 32 kupljen u moj servis
Does poison ivy ring any bells?
jer bi mogao netko tko je malo ozbiljniji odgovorit jer bi mogao mi napravit racun na ebayu pokupovat stvari i slicno pa molim ako bi mi mogli pomoc a ne me zajeb....
Umjesto da spamate, bilo bi bolje da napišete kakav konstruktivan post i pomognete autoru teme.
Promijeni email na facebook-u, stavi kompliciranu zaporku te zatim promijeni zaporuku svojeg računa (također kompliciranu stavi).
Ako ne uspije, kontaktiraj administratore.
Promjeni šifru s nečijeg kompa i onda tek ruši winse na svom..
@ dejan - Zašto bi morao imati fizički kontakt??? Dovoljno je da žrtva samo nema AV ili ima nešto crackano.
Mislim da sam čitao da se keylogen najlakše instalra pre ko USB sticka,inače ne znam mnogo o tome.Daj pojasni malo kako može nešto crackano instalirat to baš me zanima
ajoi ako cu morat rusit winse imamsve od posla na njima :/ jer ima koj drugi nacin
Ne vidim nešto previše razloga zašto bi mu netko upravljao kompom putem keyloggera ili sličnog malwarea.
Možda je problem samo u vezi passworda Facebooka.
Mislim da sam čitao da se keylogen najlakše instalra pre ko USB sticka,inače ne znam mnogo o tome.Daj pojasni malo kako može nešto crackano instalirat to baš me zanima
Crackovi često u sebi sadržavaju malware (uglavnom trojanci ili rootkitovi).
Pod "nešto crackano" sam mislio na crackirani AV kroz kojeg svašta prođe.
Ugl, nije USB jedini način za slanje keyloggera žrtvi. Ako netko želi točno njegove račune onda mu je vjerojatno preko USBa donio keylogger.
ajoi ako cu morat rusit winse imamsve od posla na njima :/ jer ima koj drugi nacin
Prvo skeniraj MBAM-om da vidimo imaš li uopće virusa (obavezno napravi update prije skeniranja).
Idem probavat