Mijenja mi password na faceboouku

poruka: 28
|
čitano: 3.052
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Stalno mi netko mijenja password na faceu mijenjam email password sve kao da mi je netko upao u cijelo racunalo sta da radim ??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mijenja mi password na faceboouku
computerwizard kaže...

Stalno mi netko mijenja password na faceu mijenjam email password sve kao da mi je netko upao u cijelo racunalo sta da radim ??

napravi novi acc

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
17 godina
promjeni password u gejsiakopromjenispassword ....mozda prestane
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
neaktivan

ma briga me za to al cini se da upravlja mojim laptopom svi paswordi su mi promjenjeni sta da radiim ?

16 godina
neaktivan
computerwizard kaže...

ma briga me za to al cini se da upravlja mojim laptopom svi paswordi su mi promjenjeni sta da radiim ?

lol izgleda da si se nekome gadno zamjerio 

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
17 godina
nemoj stavit passworde,pa da vidimo sta ce onda mjenjat :D
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
computerwizard kaže...

Reinstal winsa

dejanceeeeeeeeee
16 godina
odjavljen

Umjesto da spamate, bilo bi bolje da napišete kakav konstruktivan post i pomognete autoru teme.

Promijeni email na facebook-u, stavi kompliciranu zaporku te zatim promijeni zaporuku svojeg računa (također kompliciranu stavi).

Ako ne uspije, kontaktiraj administratore.

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja tu netrebam takve stvari imam acc na ebayu itd hitno mi treba sta da napravim molim vas jer je mogao kako uc u moje racunallo ?

16 godina
neaktivan
computerwizard kaže...

ja tu netrebam takve stvari imam acc na ebayu itd hitno mi treba sta da napravim molim vas jer je mogao kako uc u moje racunallo ?

probaj promjeniti IP

17 godina
odjavljen

Očito ima daljinsku kontrolu ili keylogger.

Sruši windowse ili kreni sa čišćenjem.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Novo napajanje trebaš… :)

Šala…
17 godina
computerwizard kaže...

mjenjaj i ti njemu

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan

evo sad sam promjenio i email i pass i sad mi nije promijenjen vec pol sata jer mislite da briisem windowse il ne ?

15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Očito ima daljinsku kontrolu ili keylogger.

Sruši windowse ili kreni sa čišćenjem.

Onda je morao imati fizički kontakt sa računalom

dejanceeeeeeeeee
16 godina

Imas nekakvu napast na kompu!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

dosao sam u 8 doma i bio je promijenjen,ja sam ga promijenio i opet mi ga je za 10 min promjenio i sad sam i email i pass i sve radi nije mijenjano vec 40 min

17 godina
odjavljen

@ dejan - Zašto bi morao imati fizički kontakt??? Dovoljno je da žrtva samo nema AV ili ima nešto crackano.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

imam nod 32 kupljen u moj servis

16 godina

Does poison ivy ring any bells?

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

jer bi mogao netko tko je malo ozbiljniji odgovorit jer bi mogao mi napravit racun na ebayu pokupovat stvari i slicno pa molim ako bi mi mogli pomoc a ne me zajeb....

16 godina
kingmedo kaže...

Umjesto da spamate, bilo bi bolje da napišete kakav konstruktivan post i pomognete autoru teme.

Promijeni email na facebook-u, stavi kompliciranu zaporku te zatim promijeni zaporuku svojeg računa (također kompliciranu stavi).

Ako ne uspije, kontaktiraj administratore.

Promjeni šifru s nečijeg kompa i onda tek ruši winse na svom.. 

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

@ dejan - Zašto bi morao imati fizički kontakt??? Dovoljno je da žrtva samo nema AV ili ima nešto crackano.

Mislim da sam čitao da se keylogen najlakše instalra pre ko USB sticka,inače ne znam mnogo o tome.Daj pojasni malo kako može nešto crackano instalirat to baš me zanima

dejanceeeeeeeeee
16 godina
neaktivan

ajoi ako cu morat rusit winse imamsve od posla na njima :/ jer ima koj drugi nacin

16 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Ne vidim nešto previše razloga zašto bi mu netko upravljao kompom putem keyloggera ili sličnog malwarea.

Možda je problem samo u vezi passworda Facebooka.

dejan1471 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Mislim da sam čitao da se keylogen najlakše instalra pre ko USB sticka,inače ne znam mnogo o tome.Daj pojasni malo kako može nešto crackano instalirat to baš me zanima

Crackovi često u sebi sadržavaju malware (uglavnom trojanci ili rootkitovi).

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:40 (kingmedo).
17 godina
odjavljen

Pod "nešto crackano" sam mislio na crackirani AV kroz kojeg svašta prođe.

Ugl, nije USB jedini način za slanje keyloggera žrtvi. Ako netko želi točno njegove račune onda mu je vjerojatno preko USBa donio keylogger.

16 godina
computerwizard kaže...

ajoi ako cu morat rusit winse imamsve od posla na njima :/ jer ima koj drugi nacin

Prvo skeniraj MBAM-om da vidimo imaš li uopće virusa (obavezno napravi update prije skeniranja).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:42 (deadman).
16 godina
neaktivan

Idem probavat

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice