ovak, samo pitanje, da li se može messenger account do kraj u potpunosti obrisati da se do njega više nemože nikako doći? Jer imam jedan kontakt na starom accountu koji mi jaaako treba
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovak, samo pitanje, da li se može messenger account do kraj u potpunosti obrisati da se do njega više nemože nikako doći? Jer imam jedan kontakt na starom accountu koji mi jaaako treba
Ne razumijem!Trebaš obrisat acc ili ti treba kontakt sa starog accounta?
Ne razumijem!Trebaš obrisat acc ili ti treba kontakt sa starog accounta?
treba mi kontakt sa tog starog accounta, ali se nesjećam jesam obrisao taj account ili ne, pa pitam jeli account moguće uopće u potpunosti obrisati?
kad si napravio novi account a ne koristiš stari on ti se briše nakon nekog vremena
cirka(2 mjeseca) ali nisam točno siguran tj. nijedanput se ne prijaviš na stari account
on se automatski briše ali ako se prijaviš jedanput sve odbrojava od početka a kako doči do starog
account e to jbiga ne znam nadam se da si razumio