Messenger - izgubljeni kontakt

poruka: 4
|
čitano: 1.060
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Messenger - izgubljeni kontakt

ovak, samo pitanje, da li se može messenger account do kraj u potpunosti obrisati da se do njega više nemože nikako doći? Jer imam jedan kontakt na starom accountu koji mi jaaako treba

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Messenger - izgubljeni kontakt
josipjoso1000 kaže...

ovak, samo pitanje, da li se može messenger account do kraj u potpunosti obrisati da se do njega više nemože nikako doći? Jer imam jedan kontakt na starom accountu koji mi jaaako treba

Ne razumijem!Trebaš obrisat acc ili ti treba kontakt sa starog accounta?

16 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...
josipjoso1000 kaže...

Ne razumijem!Trebaš obrisat acc ili ti treba kontakt sa starog accounta?

treba mi kontakt sa tog starog accounta, ali se nesjećam jesam obrisao taj account ili ne, pa pitam jeli account moguće uopće u potpunosti obrisati?

17 godina
protjeran
josipjoso1000 kaže...

kad si napravio novi account a ne koristiš stari on  ti se briše nakon nekog vremena

cirka(2 mjeseca) ali nisam točno siguran tj. nijedanput se ne prijaviš na stari account

on se automatski briše ali ako se prijaviš jedanput sve odbrojava od početka a kako doči do starog

account e to jbiga ne znam nadam se da si razumio

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice