Manji fps na dx 11 u odnosu na dx9

poruka: 4
|
čitano: 1.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozz ljudi, trenutno igram World of warcraft, gledam malo neke benchmarke i testove, svi tvrde da na dx11 imaju nekih 20% vise fpsa u odnosu na dx 9.

sad neznam dali se tu racuna maximalni fps ili je i minimalni ukljucen u to.

meni trenutno na mom q6600 koji radi stabilno na 3.6 mhz i r9 270 bez overclocka , pokazuje na podrucju gdje je cpu opterecen, znaci nekih 35 fpsa u igri , konstantno dobivam 5-10 vise minimalnog fpsa na dx9.

dali je to normalno jer mi je cpu prastar pa bolje radi na dx9 ili je mozda problem negdje drugdje.

dok recimo na laptopu, koji ima i3 procesor i 710m graficku , minimalni fps je za 10tak fps bolji na dx11 u odnosu na dx9.

0 0 hvala 0
13 godina

Na kompu ti je CPU bottleneck dok ti je na laptopu graficka. Slozi si opcije da dobijes cim vise FPSa i nemoj se obazirat na benchmarkove jer ne pokazuju realnu situaciju.

Probaj instalirat najnovije drivere za graficku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 18:34 (steelman).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

tx na odgovoru, testiro sam masu puta bez addona , na svim postavkama i puno kombinacija.

naso sam se sad trenutno na dx 9 tako ce i ostat, jednostavno je fluidnije i stabilniji fps na dx9.

najnoviji su driveri za grafu, izgleda da jednostavno procesor q6600 nemoze izgurat dx11

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Manji fps na dx 11 u odnosu na dx9
Djozaa kaže...

najnoviji su driveri za grafu, izgleda da jednostavno procesor q6600 nemoze izgurat dx11

Prije bih rekao da dx11 nemoze izgurat q6600. 

http://www.anandtech.com/show/8962/the-directx-12-performance-preview-amd-nvidia-star-swarm

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice