Da li postoji neki program sa kojim mogu podic struju na izlazu iz usb(3.0) porta? Naime, punim mobitel preko laptopa, a na izlazu dobivam 800-900mA, a trebao bih 1400mA, jer mi se mob preeedugo puni..
Hvala :)
Da li postoji neki program sa kojim mogu podic struju na izlazu iz usb(3.0) porta? Naime, punim mobitel preko laptopa, a na izlazu dobivam 800-900mA, a trebao bih 1400mA, jer mi se mob preeedugo puni..
Hvala :)
Ne pase mi drugi kraj haha vjerojatno ima i sa micro, al mi nis ne znaci kada komp sam regulira kolko ce struje dat, mogu ih 10 ustekat opet ce mi bit 800mA
Ako ti matična to podržava, onda na stranici proizvođača možeš naći program kojim uključuješ tu opciju (u ovom slučaju gledaj na stranicama proizvođača laptopa). U protivnom, teško.
mislim da nije moguće....usb 3.0 daje max.900mA,a 2.0 daje još manje(mislim da daje oko 450)
To ne funkcionira tako, ti na laptopu možeš imati usb port koji može dati 100000 A, ali mobitel će iz uzeti najviše 500 mA, jer je to standard koliko usb 2.0 može dati. Ali kad ga spojiš na punjač koji ima usb konektor, on mu da signal koji kaže ja sam punjač, iz mene možeš uzeti više struje, i onda mobitel potegne 1400 mA jer zna da smije.
To ne funkcionira tako, ti na laptopu možeš imati usb port koji može dati 100000 A, ali mobitel će iz uzeti najviše 500 mA, jer je to standard koliko usb 2.0 može dati. Ali kad ga spojiš na punjač koji ima usb konektor, on mu da signal koji kaže ja sam punjač, iz mene možeš uzeti više struje, i onda mobitel potegne 1400 mA jer zna da smije.
Bio bi to je*** USB port :D
Matične ploče koje imaju portove za brzo punjenje imaju veću maksimalnu struju, a kad uključiš brzo punjenje, jave mobitelu "GAZI"!
Usb port i je 3.0 i max je 900mA i puni se 8 sati, a na punjac ga napuni za 2 sata..
Btw gledo sam u device manager-u, na taj port na koji spojim mob daje mi max 100mA, za printer da 500mA, za prijemnik od misa 100mA, za card reader 500mA...
Znaci, nemogu to preko softwera podizat?