Fujitsu Siemens Amilo - Problemi (wirlesess&audio)

poruka: 7
|
čitano: 7.018
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Reinstalirao sam Windowse na Fujitsu Siemens Amilo l1 2727, i prvo instalirao graficke drivere, sto je proteklo dobro, no kad sam skinuo relatek HD audio driver (tako pise da je taj driver), zvuka nije bilo... nakon sto sam izbrisao taj driver, pojavilo se add new hardvare! tu sam isao na next i nije opet bilo zvuka...

drugi problem je wirlesess - od adaptera drivera nema... trazim po internetu i nasao sam jednu arhivu unutar koje su 3 filea, neznam kako to instalirat jer nema ni setupa ni niceg... http://www.soft32.com/download_174600.html ... nasao sam jedan gdje je setup od malo drugacije verzije amila, instalirao sam ga, nema wirlesesa, uninstalirao sam to i nakon toga opet mi je doslo ono za add new hardvare... ima ko rjesenja za ovo poludit cuu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Fujitsu Siemens Amilo - Problemi (wirlesess&au

-prvo pravilo, drivere uvjek traži na stranici proizvođača. (fuj-down)

-drugo pravilo točno napiši model (nije l1 nego Li ... Fujitsu AMILO Notebook Li 2727)

-za taj model postoje driveri samo za Vista (32-64), tu dolazimo i do trećeg pravila, koji OS? Dali su uopće windowsi i koji, koliko bita itd...

... većina drivera za Vistu radi i pod sedmicom, ako ne radi, barem pročitaj točnu oznaku drivera i tad tražiš dalje (npr Audio je:  Realtek Azalia ALC268 HD ALC 268), možeš uzeti driver za neki drugi model fujitsu notebooka, (važno samo da je taj driver za konkretan OS). Ako nema, možeš koristiti i npr HP, Lenovo, Asus... drivere jer su isti, važno da je za taj chip, jer s ovakvih stranica obično dobiješ neko smeće.

... itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

oke falija san u pisanju za to 1 i l... drugo radi se o xp-u... znaci ja sad moran stavit sedmicu il vistu na ovo ili sta? aj 

15 godina
neaktivan

graa kad čovjeku treba hitno pomoć nema nikoga!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

{#}

... u čemu je sad problem? Imaš link, imaš sve potrebne podatke, mora netko za tebe googlati? Prije instalacije adudio drivera ovisno o XP-SPu treba i UAA.

wlan? itd.. vjerojatno možeš sve drivere pronaći na fujitsu stranicama (samo za  drugi model), ponekad je potrebno flashati BIOS, obavezna instlalacija utilsa-tools... (vidi prošli post).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

ok hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 19:33 (CroIvo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice