pozdrav!
ubrzo kupujem laptop i operacijski sustav mu je freeDOS...e sad,ja ne znam sta to znaci,pa ako bi netko imao vremena da mi objasni o cemu se radi. 
pozdrav!
ubrzo kupujem laptop i operacijski sustav mu je freeDOS...e sad,ja ne znam sta to znaci,pa ako bi netko imao vremena da mi objasni o cemu se radi. 
To znači da laptop dolazi bez operacijskog sustava i da ga moraš sam kupiti i instalirati.
pozdrav!
FreeDOS ti je potpuno slobodni i besplatni operacijski sustav kojeg najčešće nalazimo predinstaliranog na laptope. Dakle, to ti je komandno linijski OS (nema grafičkog sučelja) koji je kompatibilan s nekadašnjim MS DOS-om.
Više informacija o FreeDOS-u možeš pronaći OVDJE, a valja napomenuti kako se FreeDOS može jednostavno zamijeniti nekim Windowsom ili Linuxom.
neki dos os(znači tekstualne komande, nikada nisam ni probao)
u biti trebaš staviti neki GUI os, windows ili linux
EDIT: pretekli su me, EVO i malo slika
Kako na FreeDOS intalirat Windowse? Kada idem instalirati XP pojavi mi se BSOD, a na "Sedmici" traži neke drivere prije instalacije. Laptop je HP G62 što da radim? Please hitno je...
THX
To nema veze s FreeDOS-om (koji, koliko ja znam, koristi FAT32)
Rješio sam problem. XP je izgleda prestrar za novu konfiguraciju,a moja Sedmica nije imala sve što je potrebno na DVD-u. Ne znam kako je moj frend koji je to snimao uspio zenit ali ok... skinio sam novu i sad se instalira :D