FreeDOS

poruka: 7
|
čitano: 46.291
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FreeDOS

pozdrav!

ubrzo kupujem laptop i operacijski sustav mu je freeDOS...e sad,ja ne znam sta to znaci,pa ako bi netko imao vremena da mi objasni o cemu se radi. Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
RE: FreeDOS

To znači da laptop dolazi bez operacijskog sustava i da ga moraš sam kupiti i instalirati.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
18 godina
nezvo kaže...

pozdrav!

ubrzo kupujem laptop i operacijski sustav mu je freeDOS...e sad,ja ne znam sta to znaci,pa ako bi netko imao vremena da mi objasni o cemu se radi.  Osmijeh

FreeDOS ti je potpuno slobodni i besplatni operacijski sustav kojeg najčešće nalazimo predinstaliranog na laptope. Dakle, to ti je komandno linijski OS (nema grafičkog sučelja) koji je kompatibilan s nekadašnjim MS DOS-om.

Više informacija o FreeDOS-u možeš pronaći OVDJE, a valja napomenuti kako se FreeDOS može jednostavno zamijeniti nekim Windowsom ili Linuxom.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
FreeDOS

neki dos os(znači tekstualne komande, nikada nisam ni probao)

u biti trebaš staviti neki GUI os, windows ili linux

EDIT: pretekli su me, EVO i malo slika

Apple rulz!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 16:01 (power_user).
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Kako na FreeDOS intalirat Windowse? Kada idem instalirati XP pojavi mi se BSOD, a na "Sedmici" traži neke drivere prije instalacije. Laptop je HP G62 što da radim? Please hitno je...

THX

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
16 godina
neaktivan

To nema veze s FreeDOS-om (koji, koliko ja znam, koristi FAT32)

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
18 godina
neaktivan

Rješio sam problem. XP je izgleda prestrar za novu konfiguraciju,a moja Sedmica nije imala sve što je potrebno na DVD-u. Ne znam kako je moj frend koji je to snimao uspio zenit ali ok... skinio sam novu i sad se instalira :D

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice