COD4 i ostalo s unutarnjeg na vanjski hard

poruka: 8
|
čitano: 1.145
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me kako da prebacim Call of Duty 4, i ostale igre i programe s unutarnjeg na vanjski disk tako da kada igram npr. COD MP da ga pokreće sa vanjskog diska a ne s unutarnjeg jer se unutarnji previše zagrijava, a na laptopu sam?

P.S. Valjda sam pogodio podforum.

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: COD4 i ostalo s unutarnjeg na vanjski hard
Šef kaže...

Zanima me kako da prebacim Call of Duty 4, i ostale igre i programe s unutarnjeg na vanjski disk tako da kada igram npr. COD MP da ga pokreće sa vanjskog diska a ne s unutarnjeg jer se unutarnji previše zagrijava, a na laptopu sam?

P.S. Valjda sam pogodio podforum.

E samo odes u RPogram FIlles nađeš igru, Cut  ili Copyi zaljepis na taj Vanjski HDD.

Cod 4 ti je u Activision mapi.

Na xifreu ces morat otic u Options/Game i Games Not instaled i nać Cod4 i stavit putanju do mape gdje si zaljepio igru inace ti nece radit na xfireu, to napominjem jer si stavio naglasak na MP.

I don't care...
16 godina
neaktivan

Ne radi: U Xf-u odaberem server i pokrenem ali mi u igri bude Awaiting Connection... i onda dođe do 11 i piše: Server connection timed out.

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj ovako. Prebacis igru na laptop, udes u MP stisnes tildu i upises /connect IP_servera i stisni enter. Ako radi znaći da je sve uredu i da xfire serucka. Ako ne onda nemožeš kopirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...

Ne radi: U Xf-u odaberem server i pokrenem ali mi u igri bude Awaiting Connection... i onda dođe do 11 i piše: Server connection timed out.

Ma nema ti to veze sa xfireom, to si ti falio Ip, ili usao na server kojem je sad drugi IP ili port ili nesto, probaj na neki drugi, xfire ti nije igra on je samo prečac pomoću kojeg uđeš na server i pričaš s frendovima.

I don't care...
16 godina
neaktivan

Koliko ja znam trebas promijenit root u registryu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
franky kaže...

Koliko ja znam trebas promijenit root u registryu.

A kako?

EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan

Što nitko ne zna?

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: