C i D disk problem

poruka: 14
|
čitano: 3.921
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
C i D disk problem

Ovak,moj frend je reinstaliral windowse i sad nakon toga ne može otvoriti c disk piše mu ovo :

C : Iresycled\boot.com is not valid win 32 application

D: disk može otvoriti...Koji je problem

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: C i D disk problem

Hm, ne zvuči mi baš kao da je boot otišao, mislim da nebi to pisalo...ako su Windowsi na c: onda naravno nije otišo boot.

Svejedno, možeš probati ponovo bootat sa CDa i ići na repair, meni je tako nekoliko puta popravilo probleme sa bootanjem i sl.

17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Ovak,moj frend je reinstaliral windowse i sad nakon toga ne može otvoriti c disk piše mu ovo :

C : Iresycled\boot.com is not valid win 32 application

D: disk može otvoriti...Koji je problem

Mogao bi postati printscreen gdje se pojavljuje ovaj gore problem, jer ovako na slijepo necemo ti nist pametno moc reci.
Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan
C i D disk problem

Ako mu navedeni disk otvori kad ode desni klik - open onda je virus u pitanju.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
C i D disk problem

Za početak bi mogao probati run -> cmd -> chkdsk c: /f

Iako mi taj error msg nije poznat, ponekad sam imao errore sa otvaranjem diska i chkdsk je svaki put rješio problem

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je u pitanju nekakva gamad na računalu. Imao sam prije cca tjedan dana gadnih okršaja dok se nisam toga resycled\boot.com trojanca riješio. Ista stvar, Explorer mi nije dozvoljvao pristup C: disku. Ako je gamad, to bi trebao biti nekakav autorun virus. Pomogao je NOD32.

17 godina
neaktivan
C i D disk problem

Neka skenira sistem s Malwarebytes’ Anti-Malware to bi trebalo riješiti problem.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
C i D disk problem

Imao isti problem. Nisam ga mogao otvoriti nego sam trebao staviti explore. Provao sa raznim antivirusima koji nikad nisu ništa našli. Nakon 10 dana problem se riješio sam od sebe.

0 0 hvala 0
18 godina

greska..

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 13:57 (korg11).
17 godina
neaktivan
C i D disk problem

obrnuto..treba maknuti kvacicu s compress drive..etc

[CENTER][IMG]http://img368.imageshack.us/img368/5006/vesperiancopyqo1.gif[/IMG][/CENTER] [QUOTE][COLOR=blue][CENTER]I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or least I'm free..Nothing else matter..[/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

0 0 hvala 0
17 godina
C i D disk problem

AVG mu je našao neki virus u boot sectoru  i on je to maknl,izbrisal...Sad je opet formatirao i radi mu....

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C i D disk problem

Jel mi može netko reći koji se podaci nalčaze na D disku...?? malo mi je pun, pa neznam kako ga očistit, a dqa ga nemoram ponovno formatirat...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

samo oni sto si ih ti stavio. Nista vise od toga. Kako zaboga mi mozemo znati sta ti imas na d: disku. Ako ti je win na c sto se mene tice slobodno formatiraj d: particiju posto sumnjma da ti je to poseban disk.

16 godina
protjeran
SMislav kaže...

Jel mi može netko reći koji se podaci nalčaze na D disku...?? malo mi je pun, pa neznam kako ga očistit, a dqa ga nemoram ponovno formatirat...

Kak to misliš koji ti se podaci nalaze na D particiji. Pa valjda svi oni što si ih tamo stavio. Na C particiji bi trebao imati OS i druge programe, a na D i drugim particijama ( ako ih ima ) sve ono što si sam tamo stavio. Jel kod tebe tak ili nekak drugačije?

EDIT: logic me pretekao. Samo ti odgovori

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 22:45 (BlackFoot).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice