Ovak,moj frend je reinstaliral windowse i sad nakon toga ne može otvoriti c disk piše mu ovo :
C : Iresycled\boot.com is not valid win 32 application
D: disk može otvoriti...Koji je problem
Ovak,moj frend je reinstaliral windowse i sad nakon toga ne može otvoriti c disk piše mu ovo :
Hm, ne zvuči mi baš kao da je boot otišao, mislim da nebi to pisalo...ako su Windowsi na c: onda naravno nije otišo boot.
Svejedno, možeš probati ponovo bootat sa CDa i ići na repair, meni je tako nekoliko puta popravilo probleme sa bootanjem i sl.
Ako mu navedeni disk otvori kad ode desni klik - open onda je virus u pitanju.
Za početak bi mogao probati run -> cmd -> chkdsk c: /f
Iako mi taj error msg nije poznat, ponekad sam imao errore sa otvaranjem diska i chkdsk je svaki put rješio problem
Mislim da je u pitanju nekakva gamad na računalu. Imao sam prije cca tjedan dana gadnih okršaja dok se nisam toga resycled\boot.com trojanca riješio. Ista stvar, Explorer mi nije dozvoljvao pristup C: disku. Ako je gamad, to bi trebao biti nekakav autorun virus. Pomogao je NOD32.
Neka skenira sistem s Malwarebytes’ Anti-Malware to bi trebalo riješiti problem.
Imao isti problem. Nisam ga mogao otvoriti nego sam trebao staviti explore. Provao sa raznim antivirusima koji nikad nisu ništa našli. Nakon 10 dana problem se riješio sam od sebe.
greska..
obrnuto..treba maknuti kvacicu s compress drive..etc
AVG mu je našao neki virus u boot sectoru i on je to maknl,izbrisal...Sad je opet formatirao i radi mu....
Jel mi može netko reći koji se podaci nalčaze na D disku...?? malo mi je pun, pa neznam kako ga očistit, a dqa ga nemoram ponovno formatirat...
samo oni sto si ih ti stavio. Nista vise od toga. Kako zaboga mi mozemo znati sta ti imas na d: disku. Ako ti je win na c sto se mene tice slobodno formatiraj d: particiju posto sumnjma da ti je to poseban disk.
Jel mi može netko reći koji se podaci nalčaze na D disku...?? malo mi je pun, pa neznam kako ga očistit, a dqa ga nemoram ponovno formatirat...
Kak to misliš koji ti se podaci nalaze na D particiji. Pa valjda svi oni što si ih tamo stavio. Na C particiji bi trebao imati OS i druge programe, a na D i drugim particijama ( ako ih ima ) sve ono što si sam tamo stavio. Jel kod tebe tak ili nekak drugačije?
EDIT: logic me pretekao. Samo ti odgovori