Brisanje ostatka od antivirusa

poruka: 4
|
čitano: 1.863
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

pozdrav ekipa

ovako glasi problem..imamo sam prvo avast,pa bit defender pa aviru,prva 2 antivirusa 30 dana probno i onda sam uzeo aviru jer je besplatna,normalno prije nego sam instalirao novi AV,sam brisao stari sa revo unistallerom,ali nije dan se nije u cijelosti obrisao tako da sam imam ostake od sva 3 a neznam kako ih obrisat jer ih vise nigdje nema osim(slika)

[IMG]http://i58.tinypic.com/2qlbcl4.png[/IMG]

tu je ostalo jos ove avgnt.exe i avira.oe.systray.exe od avire,avastui.exe od avasta i bdagnet.exe od bit defendera

zanima me kak da ti maknem,a i volio bi maknut ovo ASCtray.exe,epicscale.exe,drivertoolkit.exe i dropbox.exe to n ineznam kak je uopce doslo na komp

NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Antiviruse si vjerojatno obrisao do kraja. Ako hoćeš maknuti te ikone, probaj ovo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 20:50 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina

maknulo se ovo,ali komp mi i dalje steka mislio sam da je zbog tih ostataka ali izgleda da je neki drugi razlog,treba mu 10 min da se upali,ne razumijem sta mu je

znas mozda neke testove da napravim da otkrijem sta je uzrok tak dugom paljenju ali i stekanju kad se upali?ako ne da pitam nekog na hardver podforumu

NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Makni programe iz startupa koji ti ne trebaju (Win + R -> msconfig -> Startup tab), počisti sa CCleaner-om (i registry), defragmentiraj disk sa Defragglerom i to ti je u principu to. Isto tako, gašnjem Aera u Windowsima 7 može dodatno ubrzati računalo.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice