BkueScreen u windows 7 zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.494
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
BkueScreen u windows 7

E ovako;meni se javlja Bluescreen error code 96 u windowsima 7 Ultimate 64 bitna verzija. Radi se o novoj hardware konfiguraciji Gigabyte A55-DS3P,amd apu procesor a4 serije na 2,7GhZ sa graf. čipom + amd sapphire HD6450 platformi. Uredno instalirana 7ca,driveri,programi ali mi se dotični problem javi kada upalim PC nakon određenog vremena u ugašenom stanju. U mome slučaju ugasim ga uveče prije spavanja i palim ga ujutro kad se ustanem te se javi dotčni problem,popadaju programi poput skype-a. Odvrtio memtest,radna radi,grafička radi i sve uredno,samo eto. Promjenio grafičku na reklamaciji i isti problem. Više nemam ideja što da radim,pomagajte.

M
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
BkueScreen u windows 7

To je problem sa GPU driverima,skini driver sweeper obrisi i skini najnovije drivere.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BkueScreen u windows 7

ajd baš ću probat;tj moram probat. Jer više neznam šta više raditi. Nova konfiguracija;a šta radim,dižem vindowse non stop. Naravno koristim originalne drivere dobivene uz matičnu/grafičku. A nesmijem ga totalno ugasit.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BkueScreen u windows 7

Vjeojatno se rusi jer stavljas stare drivere skini nove Link

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 12:38 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: BkueScreen u windows 7
Igor150 kaže...

E ovako;meni se javlja Bluescreen error code 96 u windowsima 7 Ultimate 64 bitna verzija. Radi se o novoj hardware konfiguraciji Gigabyte A55-DS3P,amd apu procesor a4 serije na 2,7GhZ sa graf. čipom + amd sapphire HD6450 platformi. Uredno instalirana 7ca,driveri,programi ali mi se dotični problem javi kada upalim PC nakon određenog vremena u ugašenom stanju. U mome slučaju ugasim ga uveče prije spavanja i palim ga ujutro kad se ustanem te se javi dotčni problem,popadaju programi poput skype-a. Odvrtio memtest,radna radi,grafička radi i sve uredno,samo eto. Promjenio grafičku na reklamaciji i isti problem. Više nemam ideja što da radim,pomagajte.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx Evo ti link ako ne bude pomoglo ovo sa driverima za grafičku.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
14 godina
neaktivan
BkueScreen u windows 7

Lako moguće.Jer puknem drivere sa OEMa,postoje sigurno novi driveri a sad nisam gledao do sad.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

baš to,memory dump i pisanje u radnu;sad ću i debuger skinit.

M
17 godina
neaktivan
BkueScreen u windows 7

Da moraš stavit nove drivere, za 7xxx seriju i te nove Apu-e su driveri još u beta fazi (praktično), probaj ove hotfix drivere 12.6beta:

link

Ja ih nisam još probao ali ja imam 5xxx grafu, a većina novih drivera optimizira nove grafe, zato obavezno!

Samo nemoj stavljat 12.4 drivere jer su jako bugoviti! Stavio sam ih i vratio se sad na 12.3.

Tebi trebaju 12.4 i veći zato preporučam taj 12.6B.

Pozdrav!

Edit: Prije zamjene drivera nemoj nikako driver sweeper koristit, meni srušilo komp jednom!

Odeš u Control Panel, Add/Remove-> Amd Drivers-> desni klik->Change i odabereš remove all amd software, nakon toga instaliraš 12.6 hotfix.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 13:00 (ivex'08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BkueScreen u windows 7

ako nepomognu driveri sutra odmah u dizanju;uradit ću scan sa debugerom. Inače nakon tog errora u samom startu windowsi radi,dok neugasim ponovo i neostavim ga neko vrijeme ugašene windowse. Ako mi ovo pomogne,pijančenje!!!

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BkueScreen u windows 7

ma kad se  radi o fm1 soketu matične/procesora.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BkueScreen u windows 7

Ne pricaj gluposti Driver Sweeper ne moze srusiti windowse ako ga koristis kako treba i on je potreban da bi instalacija bila clean.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 13:07 (WrongType).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a čuj,prvi put evo čujem za njega priznajem,za Sweeper. Sve što idem s driverima,idem manualno korak po korak. Skinio/instalirao najnoviji ATI katalist,pa ću vidjeti sutra ujutro kako će se ponašati sve odmah na paljenju nakon nočnog odmora sistema. Ako mi se opet pojavi Bluescreen,skaču sweeper i kernel debuger u akciju. Ajmo reći da sada ima vidljive promjene na desktopu,tj rezolucija sa najnovijim ATI katalistom.

M
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice