Adobe flash-problem!

poruka: 5
|
čitano: 1.841
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Adobe flash-problem!

a script in this movie is causing adobe flash player 10 to run slowly,if it continues to run, your computer may become unresponsive

konstanto mi se pojavljeju ova poruka(npr kad igram texas na vise stolova) i sve zablokira.

u cemu je problem?

ne javlja se kod pregledavanje drugih video sadrzaja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adobe flash-problem!

bas nitko?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Adobe flash-problem!

Da ne otvaram novu temu. U Adobe Flash Playeru novi kritični propusti. Link Najbolje rješenje je instalacija verzije 10.1 koja je u još uvijek u beta fazi, ali barem krpa rupe. Ovo sam napisao na nagovor kolege s posla jer prema njemu je to dosta ozbiljna sigurnosna rupa. Ja se u to ne kužim baš preveć. Ja sam stavio tu nanoviju beta inačicu ( plugin za Firefox ) i šljaka za sada bez problema.  

18 godina
Adobe flash-problem!

Srecom ja nemam nit Adobe Reader nit Adobe Acrobat na kompu vec dugo vremena. Adobe Flash Player imam kaj drugo, kad ne ide bez njega moras ga imat. Ovo je za klasicnu zastitu u vidu samo Antivirusa problem itekak, no ak se koristi kakva kvalitetna Proactive zastita ili neki HIPS ili Behavioral Blocker modul problema nema nikakvih ali to je vec sasvim druga prica.Cool

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Adobe flash-problem!
rambox kaže...

Srecom ja nemam nit Adobe Reader nit Adobe Acrobat na kompu vec dugo vremena. Adobe Flash Player imam kaj drugo, kad ne ide bez njega moras ga imat. Ovo je za klasicnu zastitu u vidu samo Antivirusa problem itekak, no ak se koristi kakva kvalitetna Proactive zastita ili neki HIPS ili Behavioral Blocker modul problema nema nikakvih ali to je vec sasvim druga prica.Cool

@rambox .... Još jednom hvala na korisnim informacijama. Ni ja ,već jako dugo ne koristim nabrojene programe, osim Flash Playera.Za mene je Foxit Reader zakon. Molim te, normalno ako želiš, da mi odgovoriš na slijedeće pitanje, a ono gasi: Ako imamo dobre proactive zaštite ili neki HIPS ili nešto drugo da li moram "uzimati " najnovije verzije tih programa ili ne? I još jedno, nemoj se ljutiti, da li smatraš Outpost Firewall 7 firewallom ili HIPS-om. Unaprijed zahvaljujem. Pozdrav Tebi i svim Forumašima koji ovaj post pročitaju.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 15:30 (BlackFoot).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice