Windows authentication problem

poruka: 3
|
čitano: 1.558
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Windows authentication problem-wifi

Do nedavno sam se preko drugog kompjutera spajao normalno putem wifi-a da bi mi se od jučer ovo pojavilo kad kliknem na svoju kućnu mrežu:

http://infotech.wsu.edu/helpdesk/..%5Chelpdesk%5CImages%5CInternet%5Cwin7%5C4-network-autho.jpg

probao sam potrazit rjesenje po netu no neuspjesno. probao sam i user accountu izbrisat sve postojece vaultove i nista i dalje mi trazi. Kada kliknem npr na susjedovu mrezu bez problema se mogu spojit na njega samo me trazi password kao i što treba bit. Ne znam da li se ovo nekom dešavalo, ali ja ovako nešto prvi put vidim  

0 0 hvala 0
13 godina
Windows authentication problem

možda si na routeru mijenjao šifru i zaštitu pa slučajno odabrao wpa2 a ne wpa2-psk. wpa2 je enterprise zaštita namjenjena velikim tvrtkama koje svakom zapoleniku daju svoje korisničko ime i šifru za pristup wifi-ju (kao eduroam). možeš i ti to napravit ali je puno kompliciranije.

1 0 hvala 1
17 godina
Re: Windows authentication problem
peace_of_cake kaže...

možda si na routeru mijenjao šifru i zaštitu pa slučajno odabrao wpa2 a ne wpa2-psk. wpa2 je enterprise zaštita namjenjena velikim tvrtkama koje svakom zapoleniku daju svoje korisničko ime i šifru za pristup wifi-ju (kao eduroam). možeš i ti to napravit ali je puno kompliciranije.

U pravu si bio, iako sam se preko laptopa i mobitela normalno spajao svo ovo vrijeme. Ne znam tko je to mijenjao iako ja samo imam pristup. Hvala još jednom! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice