Ovako, imam doma d-link 684t te novi firmware te sve narihtano za maxtv i net i sve to radi. Imam T-com vezu 2Mbit/256kbit. Brzina skidanja sa rapida ili nesto sl. radi bez problema na 200-210 kB/s. Medutim, kada skidam preko torrenta brzina mi ne ide preko 10 - 20 kB/s. I to nije zbog peerova jer ih ima jako puno jer skidam si samo najnovije epizode jedne serije gdje mi je skidanje uvijek islo na maximumu i gdje ima barem 100 seedera i kojih 10-20 leechera. To mi se pocelo desavati od prekjucer. Ujutro oko 10 mi je pukla veza i sam se uspostavila za minutu (po ispisu spajanja sa korisnickih stranica) i od onda ne ide nikako. Upload jos ide do maksimalnih 25, al download nikako. Sta da vam kazem kad mi se jos uvijek skida ta epizoda od 350 MB, a proslo je vise od 20 aktivnih sati. Prijavio sam t-comu, medutim oni vele da nije do njih i da kod njih nema nikakvih smetnji. Pomislio sam da nije nesto u windowsima se zblesiralo, te sa pokusao i na laptopu isto to te ni tamo nece ostvarit punu brzinu u utorrentu. Onda sam probao staviti Vuze, ali ni tamo nista. Vise ne znam sta je. Ili je do routera ili do t-coma. Jel zna tko sta jos mogu pokusati ?
P.S. T-com mi sad nudi Speedtouch Thompson. Da li da prihvatim ili da ostanem na D-link 684t ?

Sto se tice AV imam AVG security. Probao sam i bez njega. Ugasio ga, tj. pokrenuo komp bez AV i opet isto. Probao sam i napraviti system restore na vrijeme kad je sve radilo, al opet nista. Kako sam prije napisao probao sam na drugom sustavu tj. na laptopu koji je bezicno spojen na isti router i na njemu se isto desava. Vjerujem da u mom kompu nije problem jer bi onda radilo na laptopu. Ostaje mi router i t-com.
.