Problem sa wirelessom

poruka: 41
|
čitano: 10.496
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

Ovako imam laptop i pc,i sad na pc imam onekciju na laptopu nemama,ip adrresa u redu,i ostale postavke,u cemun je problem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

jeste li imali ovakvih problema??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

...ajd' napiši to malo jasnije...Cool

...kaos...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

paovako,imao sam nvi modem,i sad sam uzeo novi i na modem i prikopcao pc i na njemu imam signal,ali na laptopu nema signala,sve su postavke uredu,dolazio mi majstor i nista,sve isto

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa wirelessom
mario5 kaže...

paovako,imao sam nvi modem,i sad sam uzeo novi i na modem i prikopcao pc i na njemu imam signal,ali na laptopu nema signala,sve su postavke uredu,dolazio mi majstor i nista,sve isto

instaliraj si d-link pomoću CD-a koji dobiješ uz njega

17 godina
Problem sa wirelessom

Jao jao, trebao bi prvo svoje postove u spellchecker bacit pa kad ti ih on ispravi možeš ih postat, daj pazi šta pišeš?

Kak da ti pomogleno kad ništ ne kužimo, bar ja.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

daj pomozi ako znas,sta ovde nije jasno

15 godina
neaktivan
mario5 kaže...

daj pomozi ako znas,sta ovde nije jasno

pošto si spojen bežično uz adapter si dobio i cd

uzmi taj cd,ubaci ga u komp i instaliraj

nakon toga samo klikni connect i sve će ti raditi

16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

Nez kolko se uopce kužiš u ovo ,ni ne znam koliko sam ja shvatio tvoje pitanje, al ako tvoj "modem" ima wireless što ni nisi spomenuo ,

može bit da nisi ukljucio wireless na laptopu (na nekim laptopima se pali uz pomoc kombinacije tipki )  ili ga nemaš

ako si upalio wireles trebao bi vrlo jednostavno  pronaci svoju (wireless network connection)upiši šifru ako postoji   i deri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve je to uradjeno i opet nista

16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

Znaci laptop ti ima wireles ? - pokušavas se bežicno spojiti al nece ?  - ili hoces spojiti laptop prek zice ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mario5 kaže...

sve je to uradjeno i opet nista

ajde ti nama daj screenshot

nađi connections,uslikaj i postavi na forum

ako imaš wirelles connection i lan to znači da se samo nisi spojio(not connected)

ako nemaš wirelles connection nikako(ne pišeti nigdje wirelles) znači da nisi instalirao kako treba

ako ti je network limited or no connectivity onda ili mijenjaj ip ili napravi system restore

16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

A ništa reci koji imaš laptop , router-"modem"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

ma to mi je prijatelju,oni i Ht-a su mu dosli,instalirali,i sve,nema konekcije na laptopu,a na pc imam,treba li na laptop instalirat taj cd-

??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mario5 kaže...

ma to mi je prijatelju,oni i Ht-a su mu dosli,instalirali,i sve,nema konekcije na laptopu,a na pc imam,treba li na laptop instalirat taj cd-

??

da,na laptop trebaš instalirati taj cd i biti će ti konekcije

i na pc si spojen bežično ???

ako jesi,onda isti cd kojeg si instalirao na pc instaliraj i na laptop

15 godina

Ajde ti lijepo detaljno opisi u cemu je problem. Ali molim te koristi zareze, točke, velika slova na početku rečenica i općenito rečenice, ti si sve skrpao totalno nerazumljivo u jednu smjesu slova. Pa ne može ti tako nitko pomoć. Lijepo napiši, smireno i polako, šta je, kako je i kad je, i šta bi htio da bude. Šta imaš i šta nemaš. I onda ti se eventualno može pomoć. Ja stvarno nisam razumio šta točno želiš ni kakva ja početna situacija.

16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

Ok,oprostite na pisanju,necu vise!Ovako prijatelj mi je kupio ovi modem,i instalirali su mu cd od modema na Pc.Na Pc-iu ima konekciju,ali na laptopu je nema.Ip adresa i sve one postavke su u redu,ali konekcija nikako nece na laptop.Sto ciniti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mario5 kaže...

Ok,oprostite na pisanju,necu vise!Ovako prijatelj mi je kupio ovi modem,i instalirali su mu cd od modema na Pc.Na Pc-iu ima konekciju,ali na laptopu je nema.Ip adresa i sve one postavke su u redu,ali konekcija nikako nece na laptop.Sto ciniti?

jesi li instalirao cd na laptop(taj isti cd kojeg si instalirao i na pc ???)

koji operativni sistem imaš na laptopu ???

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 12:49 (patch123).
15 godina

Koji je to ovi modem?

Jel to trebalo pisat novi ili? pitam jer vidim da si i gore isto pisao ovi modem, pa neznam na sta misls. Ako i je novi onda opet pitanje koji je to modem?

Pricamo li o adsl-u? Da li ima wireless? Preko cega se komp spaja, preko kabla, ili preko neke wlan kartice, usb, pci? Koji je to laptop? Jel ima on built in wlan ili ima neki dodani, usb, pcmcia/pc card? Ili je to i jedno i drugo preko kabla spajano?

15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Koji je to ovi modem?

Jel to trebalo pisat novi ili? pitam jer vidim da si i gore isto pisao ovi modem, pa neznam na sta misls. Ako i je novi onda opet pitanje koji je to modem?

Pricamo li o adsl-u? Da li ima wireless? Preko cega se komp spaja, preko kabla, ili preko neke wlan kartice, usb, pci? Koji je to laptop? Jel ima on built in wlan ili ima neki dodani, usb, pcmcia/pc card? Ili je to i jedno i drugo preko kabla spajano?

možda jednostavno čovjek ne zna kako se sve te stvari zovu

najbolje nek nam da screenshote i sa laptopa i sa pc-a pa ćemo mi sami procijeniti kako je on spojen i u čemu je stvar

prije ćemo shvatit,a lakše i njemu i nama

15 godina

Pa može i to, ali i to mu je već rečeno ali sta kad vidis da ignorira takve postove.

17 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

Ti znaci otvoris na onu ikonicu i pokaze ti sve dostupne wireless mreze (ako si prethodno wireless ukljucio na prekidac), kliknes na svoju wireless mrezu koja ima neko ime i ides connect, jel ti trazi neku sifru. Mozda ti je prijatelj stavio sifru za wireless, pa ti nije rekao koja je. Ta ti sifra uglavnom nema veze sa provajderom, nego ti samo sluzi za pristup na tvoju wireless mrezu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

možda čovjek ne zna napravit screenshot?!

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma gledaj, da mu ozbiljno treba pomoc oko necega onda b ise bar potrudio napisat detaljno u cemu je problem, znao on izraze i nazive ili ne znao. Opisao bi to kako najbolje moze. A ovi njegove postovi izgledaju kao da nas tu svih zaje...a. Pa ko da nema ni prvi razred osnovne je to napisao. I uz to kad mu je rečeno da napravi ovo ili ono noje rekao: neznam kako molim pomozite mi, nego je jednostavno ignorirao post. Po svemu tome detektiv Kok Nikol, ili kako ga jož znaju zvat Kole zaključuje da je ovo jedan običan zajebant, da bi temu trebalo lock a njega surduknuti niz liticu.

17 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

ma MI smo brancini (to ti se kod mene kaže za nekog radoznalog, koga je lako navuć pa na*be)

mislio sam se raspisat ne bi li mu pomogao, al sam poslje trećeg njegovog posta pustio niz vodu, kad ga ne kužim

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa to ti je tako. A čim više takvih kao on bude ovdje to će se ekipa manje trudit pomagat. treba takve odmah opomenut, lockat temu, pa ako ponove ban i gotovo.

16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

Gledajte,nećemo se vrijeđati,jako dobro se razumijem u Pc,imam 15 godina,pa necmo dalje,NE ZNAM koji modem posjeduje moj prijatelj,jer mi je svoj problem rekao prekoa facebooka.Kaze,ima WIRELESS MODEM (BILLION) i ostvario je konekciju na Pc-iu.Ali mu na laptopu nema konekcije.Ne traži mu nikakvu sifru,i to.....Ja mislim da bi trebao restertirati

modem,idi lan kabel  nije stavio gdje treba.Kazem vam ne mogu dobro definirati problem,jer nisam tu bio kad mu je ovaj covjekradio instalaciju,i tko zna da li je cd instalirao na laptop.Veceras idem kod njega da vidim sta je.Imao sam ovakav problem i rijesio sam sam.I nsam kao ostali moje dobi da sjedne na Pc i igra counter strike.Znam i previse,nego pomocu forum testiram svoje znanje!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
mario5 kaže...

Gledajte,nećemo se vrijeđati,jako dobro se razumijem u Pc,imam 15 godina,pa necmo dalje,NE ZNAM koji modem posjeduje moj prijatelj,jer mi je svoj problem rekao prekoa facebooka.Kaze,ima WIRELESS MODEM (BILLION) i ostvario je konekciju na Pc-iu.Ali mu na laptopu nema konekcije.Ne traži mu nikakvu sifru,i to.....Ja mislim da bi trebao restertirati

modem,idi lan kabel  nije stavio gdje treba.Kazem vam ne mogu dobro definirati problem,jer nisam tu bio kad mu je ovaj covjekradio instalaciju,i tko zna da li je cd instalirao na laptop.Veceras idem kod njega da vidim sta je.Imao sam ovakav problem i rijesio sam sam.I nsam kao ostali moje dobi da sjedne na Pc i igra counter strike.Znam i previse,nego pomocu forum testiram svoje znanje!

meni tvoje rečenice izgledaju kao da si ih sa engleskog preveo na hrvatski pomoću google translatea

badava ti svo znanje o računalima,kad ga nikome ne možeš prenijeti....

savjetujem ti da prvo proučiš gramatiku

kad kreneš otvarati temu sve lijepo opiši,priloži koji screenshot i reci lijepo što si sve probavao

ovako se ova tema rastegla na 100 postova a nismo saznali ništa više nego što znali onog trenutka kad si je otvorio

16 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

sta,ti neznas citati je li?

PcWizKid

0 0 hvala 0
15 godina
mario5 kaže...

sta,ti neznas citati je li?

Ajde procitaj malo temu od pocetka do kraja, nije on jedini koij ti kaze da bi trebao ucit pisat, barem nas troje ti je reklo da su ti postovi nerazumljivi / nečitljivi. Prema tome nije on jedini koji ti to kaze. I zato lijepo pocni pisat razumljivo i imat malo postovanja prema ljudima ovdje, ipak su ovo sve pokusaji da ti se poomogne, pa da ti ne zeli pomoc nebi ga bilo ni briga da li razumije tvoj post ili ne. Ali i ja vidim da sam naivan, opet sam se uvukao u raspravu a bez potrebe. Ma neću više, aj bok.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice