Pozdrav. Zadnjih tjedan dana ne mogu se povezati na net putem dva mobitela i PC-a. Dok preko laptopa uredno mogu. Na Optimi sam, a prošlih dana su oni imali problema s internetom, koji su jučer u potpunosti otklonjeni (brzina, ping, packet loss sve u redu). Međutim, kod mene i dalje ostaje isti problem - internet radi samo na laptopu. Ni po mobitelima ni po PC-u nikakve postavke nisam mijenjao. Bitno je za napomenuti da se na uređajima preko kojih se ne mogu spojiti, mreža pronađe, čak se i bez problema povežem na nju, ali na sva tri stranice ne otvara.
Zvao sam njihovu službu za korisnike nekoliko puta i napravili smo određene provjere ali ništa. Zadnji put sam zvao danas kada sam htio resetirati ruter, ali čovjek s druge strane linije kaže bolje ne jer tada možda više i na tom jednom računalu internet neće raditi... Router koji koistim je Huawei HG520S i pretpostavljan da on nije neispravan, nego je možda do postavki. Je li itko imao sličnih problema i ako netko možda pretpostavlja do čega je, bio bih zahvalan kad bi napisao...