Prekidanje konekcije

poruka: 4
|
čitano: 913
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prekidanje konekcije

Pozdrav,

u zadnjih par dana imam problema da mi se prekida konekcija. Znači normalno radim, odjednom na dvi minute nema interneta pa se opet ponovno poveže i tako tijekom dana par puta. Tada sam bia na W8 pa sam mislio da nije slučajno do toga pa sam vratia W7 i sada opet isti problem. Sad je li problem do matične ili do Bneta?

Na speedtestu mi je ping 38, download 11.33mbps, upload 1.22mbps

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prekidanje konekcije

-gledaj modem, signalne diodice... ako je reset modema, može bit kvar, nadogradnja sw, problem s linijom -> zovi SZK. Vikendi su uobičajeno vriejme za radove, tako da je to možda uzrok.

Moće biti banalan problem, npr leasing time, koji je prekratak (uobičajeno 24h, ali može i više-manje, treba koristiti defaultne postavke ISKa). Zato resetiraj modem na factory postavke i vidi dali je problem i dalje tu..

- nisi naveo ni jedan simptom koji bi sumnju stavio na PC-OS-software.. (jer PC normalno ne kontrolira liniju, osim ako si petljao zbog IPa-downloada..) ali može biti, npr problem s mrežnom ili samo power postavke, pa sve do nekog malwarea ili 'turbo' utilsa koji petlja po liniji. Ako je neki problem vezan uz PC to nije za SZK. Zato moraš isprobati ...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Imam ja jedno pitanje. Da li netko koristi metronet i da li ima pristup internetu? Eto meni od jucer ne radi.
0100001001101111011010100110000101101110
16 godina

-količina usera na metronetu je frapantna. Zato postoji telefon (0800-82-28) i SZK.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice