Svaki put kad spojim iPhone (4) na kućnu mrežu, izgubim pristup internetu i na njemu i na kućnom računalu koje je spojeno žicom. Međutim Windowsi ne prijavljuju nikakav problem, po njima je sve normalno, isto kao i po routeru.
Čak i kad iskoristim bežičnu karticu na računalu da sheram vezu pa se s iPhoneom spojim na komp umjesto direktno na router, ista stvar se dogodi. Mislio sam da je možda problem sa iOS 5, ali nema načina da saznam pošto se eto dogodio slučaj da se nisam jaako dugo spajao sa mobom na wifi i da mi je zatrebala baš u isto vrijeme kad sam intalirao novi OS. Nekad se dogodi odmah, nekad poslije par minuta normalnog rada. Pokušao sam reinstaliat iOS5 i onda su se problemi pojavili tek nakon sat vremena, kad sam već mislio da sam ih riješio. I sad opet ista stvar. Spojim se i sve se zblesira.
Cimerov iPhone se spaja normalno na mrežu i nema nikakvih problema, kao i cimerov laptop. Laptop gubi vezu čim se ja spojim, za njegov iPhone nisam siguran ali pretpostavljam da je ista stvar.
Reboot routera stvari vrati u normalu.
Ideje? :/
*vidim sad da dole postoji slična tema, međutim nije mi je prikazao dok sam upisivao naslov. No, ni u njoj nema nijedan odgovor, stoga.. :D