Instalacija wireless mreže?

poruka: 2
|
čitano: 6.588
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Instalacija wireless mreže???
pitanje

eh ovako...instalirao sam modem....ZyXEL modem je....i spojio sam ga preko wireles modema na kompjuter(ZyXEL modem-wireles modem-kompjuter,ali sve to preko kablova)...i sad....na kompjuteru tom na kojem sam instalirao radi internet.....i želim sad da spojim druge kompjutere na tu mrezu koju želim napravit(koju neznam napravim-između ostalog) na wireless modemu.....stim da hoću i na mobitelu koji ima WiFi da isto tako spojim tu mrezu---kako se to radi.......MOŽE LI MI NETKO OBJASNIT?????

0 0 hvala 0
17 godina
Instalacija wireless mreže???

Bilo bi ti sve jasno (ako znaš Engleski) nakon što se logiraš "u router" ,to radiš tako što u adresno polje u browseru upišeš IP adresu tog Zyxela ,mislim da bi trebala biti 192.168.1.1 ,ako nije onda pogledaj na ikoni dolje desno koja signalizira povezanost ,pod opcijom "details" ,tamo će ti pisati par stvari o mreži,default gateway itd.. Kad odeš korak dalje od login ekrana sve ti je jasno, želiš li da se mreža broadcasta ili ne, koji uređaji smiju na net a koji ne, kako će se zvati tvoja WiFi mreža,sigurnost itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice