DSL Problem

poruka: 1
|
čitano: 1.297
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DSL Problem na mobitelu

Imam Thomsonov router (Bnet) koji ništa ne valja po pitanju jačine signala, ali sam na njega spojio drugi Zyxel ruter (P-660HW-D3) putem modem kabela pa mi služi kao pojačivač signala (dakle, sad imam 2 bežićne mreže, ali se spajam na bežićnu mrežu drugog rutera).

Sad nedavno mi se pojavio problem da ne mogu koristiti internet na Samsung Galaxy-u S2. Odnosno, mogu se spojiti na bežićnu Wi-fi mrežu (prikazuje mi da je signal vrlo jak), ali nema interneta uopće, svugdje piše da je veza istekla. Ista stvar je kada se spojim i na ovu drugu Wi-Fi mrežu. Vrijedi spomenuti da se mogu spojiti jedino na zyxel router kada upišem u mobitelu http://192.168.1.1, što znaći da mobitel ipak komunicira sa router-om.

U web browseru na mobitelu mi se pojavila ova poruka na routeru : NO DSL Connection, your router has not established a DSL connection to your local exhange. The DSL light on the router will blink while it is trying to connect, and stay on if it connects successfully.

Internet (Wi-Fi) na svim ostalim uređajima (laptop, drugi mob) mi normalno radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice