Imam Thomsonov router (Bnet) koji ništa ne valja po pitanju jačine signala, ali sam na njega spojio drugi Zyxel ruter (P-660HW-D3) putem modem kabela pa mi služi kao pojačivač signala (dakle, sad imam 2 bežićne mreže, ali se spajam na bežićnu mrežu drugog rutera).
Sad nedavno mi se pojavio problem da ne mogu koristiti internet na Samsung Galaxy-u S2. Odnosno, mogu se spojiti na bežićnu Wi-fi mrežu (prikazuje mi da je signal vrlo jak), ali nema interneta uopće, svugdje piše da je veza istekla. Ista stvar je kada se spojim i na ovu drugu Wi-Fi mrežu. Vrijedi spomenuti da se mogu spojiti jedino na zyxel router kada upišem u mobitelu http://192.168.1.1, što znaći da mobitel ipak komunicira sa router-om.
U web browseru na mobitelu mi se pojavila ova poruka na routeru : NO DSL Connection, your router has not established a DSL connection to your local exhange. The DSL light on the router will blink while it is trying to connect, and stay on if it connects successfully.
Internet (Wi-Fi) na svim ostalim uređajima (laptop, drugi mob) mi normalno radi.