Brzina interneta jako pala

poruka: 8
|
čitano: 2.884
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Znaci prije jedan tjedan sam primjetio kako mi nesta sporo google radi na netu.Ok ja sam mislio to ce proci i uz to na google chromu youtube je stalno stekao,morao sam koristit explorer.Sve u svemu neki dan sam napravio test brzine i pokazalo mi je 1.38Mbps,a trebala je da bude 4Mbps.Ja sam mislio da moze bit da maticna nema drivere,trazio sam po netu drivere al ih nemogu pronaci za ovaj model(P5ND2-SE).Sta moze bit uzrok problema? Nema puno WI-FI uredaja spojenih na mrezu da ce toliko usporit.Internet je MAXAdsl 2-4Mbps.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

spoji se na modem, ugasi WIFI, odspoji sve ostale uređaje koji su spojeni na mrežu, testiraj brzinu. probaj možda i sa 2 uređaja testirati.

ako je ista brzina, snimi malo ovu temu i provjeri si kvalitetu parice.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Brzina interneta jako pala

Jesam odspojio sam i sve isto.Koliko sam ja skuzio parice su vodovi,a ovo nema veze sa vodovima ako je prije dobro radilo,a odjednom neradi.

12 godina

ista stvar i kod mene! čak jedno vrijeme internet uopće nije radio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
matejgamer12 kaže...

Jesam odspojio sam i sve isto.Koliko sam ja skuzio parice su vodovi,a ovo nema veze sa vodovima ako je prije dobro radilo,a odjednom neradi.

- sto je sa ostalim racunalima u mrezi, jel njima isto sporo ?

- jeli se vrti kakav torrent na njima?

13 godina
neaktivan

Ostalih racunala nema.Ima samo 2 smartphona.

14 godina

onda fino nazoves t-com i prijavis smetnju :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja mislim da t com tu nece pomoci.Danas ja onako bzvz odem vidit speed test ka vidi 4Mbps,i ja onak sve ok ja vidim internet men opet spor i odem ja opet speed test kad opet 1.32Mbps -.-

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice