Znaci prije jedan tjedan sam primjetio kako mi nesta sporo google radi na netu.Ok ja sam mislio to ce proci i uz to na google chromu youtube je stalno stekao,morao sam koristit explorer.Sve u svemu neki dan sam napravio test brzine i pokazalo mi je 1.38Mbps,a trebala je da bude 4Mbps.Ja sam mislio da moze bit da maticna nema drivere,trazio sam po netu drivere al ih nemogu pronaci za ovaj model(P5ND2-SE).Sta moze bit uzrok problema? Nema puno WI-FI uredaja spojenih na mrezu da ce toliko usporit.Internet je MAXAdsl 2-4Mbps.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
spoji se na modem, ugasi WIFI, odspoji sve ostale uređaje koji su spojeni na mrežu, testiraj brzinu. probaj možda i sa 2 uređaja testirati.
ako je ista brzina, snimi malo ovu temu i provjeri si kvalitetu parice.
Jesam odspojio sam i sve isto.Koliko sam ja skuzio parice su vodovi,a ovo nema veze sa vodovima ako je prije dobro radilo,a odjednom neradi.
ista stvar i kod mene! čak jedno vrijeme internet uopće nije radio
Jesam odspojio sam i sve isto.Koliko sam ja skuzio parice su vodovi,a ovo nema veze sa vodovima ako je prije dobro radilo,a odjednom neradi.
- sto je sa ostalim racunalima u mrezi, jel njima isto sporo ?
- jeli se vrti kakav torrent na njima?
Ostalih racunala nema.Ima samo 2 smartphona.
onda fino nazoves t-com i prijavis smetnju :)
Ja mislim da t com tu nece pomoci.Danas ja onako bzvz odem vidit speed test ka vidi 4Mbps,i ja onak sve ok ja vidim internet men opet spor i odem ja opet speed test kad opet 1.32Mbps -.-