- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Udaljen sam oko 2.7km zracne udaljenosti, po kablovima daleko vise, jer se granaju svukuda.
Veza je prije pucala kad su okolni kablovi stari preko 20 god oksidirali na spojevima, medutim otkad je to promijenjeno veza je stabilna i ne puca (za usporedbu, na staroj liniji je veza pucala i do 170 puta na dan).
Ja sam autencijom od oko 57db imam nekih 2,7Mbita, ti bi trebao imat 3 najmanje, možda su ti stavili profil od 2Mbita tako da ti nepuca veza
Ko ga *ebe, placas da bi radilo...
Trazi da podigne brzinu, imas pravo imati brzinu koju placas.
Ja sam autencijom od oko 57db imam nekih 2,7Mbita, ti bi trebao imat 3 najmanje, možda su ti stavili profil od 2Mbita tako da ti nepuca veza
Da, upravo to su napravili. Ali ne možeš njima objasnit da mi veza ne puca nikako... To je problem
Ko ga *ebe, placas da bi radilo...
Trazi da podigne brzinu, imas pravo imati brzinu koju placas.
Morat ću to napraviti, ali pričekat ću još malo, možda se atenuacija još spusti. I izračunao sam na Google Earth duljinu kabela od centrale do mene (ako tim putem ide kabel), oko 2.9 km. Mislim da to nije puno i da s tom udaljenosti mogu imati 4 Mbit/s
Sn margin ti je na 11,5 sto je dobro. Do 6 ce ti raditi net ali ce ti pucati. Ja na jednoj lokaciji imam stlano na 6 i radi dosta stabilno tako da zovi t com i neka ti diz ubrzinu. Bezobrazni su i namjerno smanjuju profile. Imas jos mjesta dovoljno da ti dignu do 4800 bez problema tako da imas full 4 mbita. Iz kojega si mjesta ?