Atenuacija 47.5 dB

poruka: 12
|
čitano: 3.731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Atenuacija 47.5 dB
Pozdrav svima! Zanima me mogu li sa atenuacijom od 47.5 dB imati barem 3 Mbit/s (sad imam 1.6 Mbit/s)? Tehničar mi je rekao da je maksimum 38 dB, ali pročitao sam na jednom forumu da sa atenuacijom od 48 dB mogu imati do 6 Mbit/s. Hvala unaprijed
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Atenuacija 47.5 dB

Pogledaj moje statistike, imam ful stabilnih 4mbps, a max rate preko 15000kbps na 44db attentuation za DL.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 14:40 (mate960).

0 0 hvala 0
14 godina
Atenuacija 47.5 dB
Kako je moguće da ti je tolika atenuacija, a maksimalna propusnost 15000 kbps? Puca li ti veza? Jesi li jako udaljen od centrale (ja sam oko 4.5km od centrale udaljen)?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Atenuacija 47.5 dB

Udaljen sam oko 2.7km zracne udaljenosti, po kablovima daleko vise, jer se granaju svukuda.

Veza je prije pucala kad su okolni kablovi stari preko 20 god oksidirali na spojevima, medutim otkad je to promijenjeno veza je stabilna i ne puca (za usporedbu, na staroj liniji je veza pucala i do 170 puta na dan).

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
Atenuacija 47.5 dB
Blago ti se... Meni je eto, u zadnjih par dana atenuacija pala sa 51 na 47 dB, a sramota me više prijavljivati kvarove, tehničar je popiz*io sa mnom :D Jedino ako ga negdje sretnem, reći ću mu da proba sada podignuti brzinu. On kaže, ako mi stave 4 Mbit/s da će mi veza stalno pucati tj. da će biti nestabilno, a ja otkad imam internet, veza mi nijednom nije pukla.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Atenuacija 47.5 dB

Ja sam autencijom od oko 57db imam nekih 2,7Mbita, ti bi trebao imat  3 najmanje, možda su ti stavili profil od 2Mbita tako da ti nepuca veza

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Atenuacija 47.5 dB

Ko ga *ebe, placas da bi radilo...

Trazi da podigne brzinu, imas pravo imati brzinu koju placas.

clock2much

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Atenuacija 47.5 dB
O B O kaže...

Ja sam autencijom od oko 57db imam nekih 2,7Mbita, ti bi trebao imat  3 najmanje, možda su ti stavili profil od 2Mbita tako da ti nepuca veza

Da, upravo to su napravili. Ali ne možeš njima objasnit da mi veza ne puca nikako... To je problem

14 godina
mate960 kaže...

Ko ga *ebe, placas da bi radilo...

Trazi da podigne brzinu, imas pravo imati brzinu koju placas.

Morat ću to napraviti, ali pričekat ću još malo, možda se atenuacija još spusti. I izračunao sam na Google Earth duljinu kabela od centrale do mene (ako tim putem ide kabel), oko 2.9 km. Mislim da to nije puno i da s tom udaljenosti mogu imati 4 Mbit/s 

14 godina
Atenuacija 47.5 dB
Evo i status linije
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sn margin ti je na 11,5 sto je dobro. Do 6 ce ti raditi net ali ce ti pucati. Ja na jednoj lokaciji imam stlano na 6 i radi dosta stabilno tako da zovi t com i neka ti diz ubrzinu. Bezobrazni su i namjerno smanjuju profile. Imas jos mjesta dovoljno da ti dignu do 4800 bez problema tako da imas full 4 mbita. Iz kojega si mjesta ?

14 godina
Atenuacija 47.5 dB
Stari Grad, otok Hvar. Ali mislim da ću uskoro prekinut sve sa Hrvatskim Telekomom, već sam predao zahtjev za prelazak na Vipnet
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice