Zamućen monitor

poruka: 11
|
čitano: 2.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Zamućen monitor

Već se neko vrijeme mučim ovim problemom. Imam Samsung 2232BW, pogledao sam što su ljudi predlagali u drugim temama ali ništa mi nije pomoglo. Ona fora s tipkom "auto" na samsungovim monitorima djeluje samo privremeno na 2-3min.

Slika mi naime titra, pogotovo tekst a ponekad i djelovi sučenja. Reinstalirao sam drivere na najnovije ali ništa... Mršti se

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zamućen monitor

Jesi probao monitor na drugom računalu? Može biti i da je do kabela....

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zamućen monitor

Titra? Koliki ti je refresh rate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Zamućen monitor
scorpion667 kaže...

Jesi probao monitor na drugom računalu? Može biti i da je do kabela....

Nisam probao. Probat ću večeras s laptopom pa ću javit.

Aerendyl kaže...

Titra? Koliki ti je refresh rate?

Slow

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
18 godina
momak kaže...

Već se neko vrijeme mučim ovim problemom. Imam Samsung 2232BW, pogledao sam što su ljudi predlagali u drugim temama ali ništa mi nije pomoglo. Ona fora s tipkom "auto" na samsungovim monitorima djeluje samo privremeno na 2-3min.

Slika mi naime titra, pogotovo tekst a ponekad i djelovi sučenja. Reinstalirao sam drivere na najnovije ali ništa... Mršti se

Imam i ja taj monitor isto, kak si ga ustekal preko DVI tak bi moral bit prikljucen  ili VGA kabela njemu je 60hz refresh i tak mora bit vise nema potrebe za LCD monitor jesi diral kaj podesenja druga i prckal tam di ne treba bez potrebe!?Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 16:46 (rambox).
18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Imam i ja taj monitor isto, kak si ga ustekal preko DVI tak bi moral bit prikljucen  ili VGA kabela njemu je 60hz refresh i tak mora bit vise nema potrebe za LCD monitor jesi diral kaj podesenja druga i prckal tam di ne treba bez potrebe!?Cool

Iskreno, ne razumjem ni jedne jedine riječi osim LCD, DVI, VGA...

16 godina
neaktivan

Možda ti s onaj kabal pozadi porematio,to je onaj što spaja tvoj monitor sa matičnom...

16 godina
neaktivan
Zamućen monitor

Da nemaš možda subwoofer od zvučnika blizu monitora ili neki jači magnet jer oni znaju radit probleme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
BLACKMASTER kaže...

Možda ti s onaj kabal pozadi porematio,to je onaj što spaja tvoj monitor sa matičnom...

cak i da je u kablu problem, ne spaja se monitor na matičnu, nego na grafu....

kaj se zvučnika tiče, to je smetalo samo crt monitorima, nema to veze s lcd-ima....

otiso ti je monitor, probaj na drugom kompu, ak ne, onda u servis i trazi drugoga ak je garancija jos aktualna....

ak nije, novi monitor, kaj ces...Izlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju
18 godina
neaktivan

Da sada kad ste spomenli zvučnike... mislim da bi moglo biti to.

Javim se noćas... trenutno nisam doma

EDIT: nadam se na nije otiso Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 11:17 (momak).
18 godina
neaktivan

Ništa ne pomaže. Kupit ću novi monitor

Hvala svima na savjetima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice