imam stari laptop toshiba tecra 780dvd to mu je oznaka....kada se pocinje dizati windows pojavi se plavi ekran i na njemu pise STOP C0000221 i jos nesto corupted file comdl32.dll. interesira me sto je to??? i da li je to hardverski problem ili softverski??? hvala svima unapred na pomoci....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi možda nešto deinstalirao,pa nije bilo deinstalirano do kraja? Ako imaš kakav registry cleaner,npr. tune up, idi u safe mod i odskeniraj.
Problem je softverske naravi.
imam stari laptop toshiba tecra 780dvd to mu je oznaka....kada se pocinje dizati windows pojavi se plavi ekran i na njemu pise STOP C0000221 i jos nesto corupted file comdl32.dll. interesira me sto je to??? i da li je to hardverski problem ili softverski??? hvala svima unapred na pomoci....
Jutro. Dali možeš ući u windowsima? Ako da, pretpostavljam da ti je zaražen virus jer on briše file i pravi probleme u sustavu pa bi trebalo skenirati sa Avirom i kad završi skeniranjem da li je našao virus? I još skeniraj sa Malwarebytes također skeniraj ga dok nebudeš siguran da nema virusa. Ukoliko da nemožeš podići windows unatoč fale file, jedino rješenje je da reinstaliraš sve novo i to čisto i friško instaliraš windowse. Ako ga nemožeš uđi i ako iamš kod sebe Cd za instalaciju i ubaciš u čitač i pokreneš repair ili možeš na novo instalirati ako nemaš važne podatke onda možeš i to uradit, ako imaš podatke snimi ga i spremi na drugo mjesto.
problem je sto sam ja instalirao novi windows i kada sve ocita i treba ga pokrenuti za drugi dio instalacije samo izbaci sad plavi ekran i pise opet nesto drugo shell32.dll corupted or missing tako nekako...ne znam sta da radim....jedino kad bi mozda instaliro windows98