Winows se ne pokrece!!! molim pomoc...

poruka: 4
|
čitano: 1.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Winows se ne pokrece!!! molim pomoc...

imam stari laptop toshiba tecra 780dvd to mu je oznaka....kada se pocinje dizati windows pojavi se plavi ekran i na njemu pise STOP C0000221 i jos nesto corupted file comdl32.dll. interesira me sto je to??? i da li je to hardverski problem ili softverski??? hvala svima unapred na pomoci....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Winows se ne pokrece!!! molim pomoc...

Jesi možda nešto deinstalirao,pa nije bilo deinstalirano do kraja? Ako imaš kakav registry cleaner,npr. tune up, idi u safe mod i odskeniraj.

Problem je softverske naravi.

http://support.microsoft.com/fixit/hr

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 8:18 (Bugy).
16 godina
neaktivan
mikinov kaže...

imam stari laptop toshiba tecra 780dvd to mu je oznaka....kada se pocinje dizati windows pojavi se plavi ekran i na njemu pise STOP C0000221 i jos nesto corupted file comdl32.dll. interesira me sto je to??? i da li je to hardverski problem ili softverski??? hvala svima unapred na pomoci....

Jutro. Dali možeš ući u windowsima? Ako da, pretpostavljam da ti je zaražen virus jer on briše file i pravi probleme u sustavu pa bi trebalo skenirati sa Avirom i kad završi skeniranjem da li je našao virus? I još skeniraj sa Malwarebytes također skeniraj ga dok nebudeš siguran da nema virusa. Ukoliko da nemožeš podići windows unatoč fale file, jedino rješenje je da reinstaliraš sve novo i to čisto i friško instaliraš windowse. Ako ga nemožeš uđi i ako iamš kod sebe Cd za instalaciju i ubaciš u čitač i pokreneš repair ili možeš na novo instalirati ako nemaš važne podatke onda možeš i to uradit, ako imaš podatke  snimi ga i spremi na drugo mjesto.

Nenad
15 godina
neaktivan

problem je sto sam ja instalirao novi windows i kada sve ocita i treba ga pokrenuti za drugi dio instalacije samo izbaci sad plavi ekran i pise opet nesto drugo shell32.dll corupted or missing tako nekako...ne znam sta da radim....jedino kad bi mozda instaliro windows98

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice