Windows boot 0x000000E error zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows boot 0x000000E error

Helou i ovdje :) 

Postoa sam jendu temu pod " Razni softverski problemi"  eventualno misleci da je Windows boot u pitanju :), ali danas sam pokusavao nesto pa evo topica ovdje s updejtom :) (ima dosta vec napisano u onom topcu, ali neda mi se sad ispravljat, a i ne morate ici u drugi topic)

dakle imam 2 harda (1tb i 500gb (koji je podjeljen u dvi particije i na jednoj od tih su prozori))

Dok su spojena oba harda mogu instalirati windowse (Bios sata controlers mi je u AHCI modu btw), ali na novoj instalaciji windowsa dobijam stalno error 0x000000e (koje me samo zaustavi u bootanju, ali stisnem entera on prodje error i boota windowse)

E sada error me iritira i ne bi se tribao pojavljivati s obzirom da imam svjeze instalirane Windowse :D pa reko mozda je problem do harda nes pa sam isprobavao:

- Iskopcam 1TB hard i ne mogu uci u windowse vise (iako su windowsi na drugom hardu od 500gb)
- Iskopcam 1tb hard i radim novu instalaciju Win ( bios prepoznaje hard od 500GB) bootam Win s DVDa, ali Win instalacija ne prepoznaje HDD.. kao da nemam nis u kompu spojeno....

Prebacim Bios sata controlers u IDE mod bootam Win s DVDa stavim Install izaberem HDD, sve se uredno kopira na HDD i prvi restart nakon kopiranja s DVDa na HDD dobijem error "a disk read error occurred. Press Ctrl+Alt+Del to restart". 

Ima li ko kakve ideje sto bi to moglo biti >_<

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Windows boot 0x000000E error

Kad si otvorio već temu, onda i nastavi u onoj temi!

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice