WIN10, sto, kako s cime?! - hilfe

poruka: 3
|
čitano: 1.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Evo vec par dana mi javlja Windows da trebam napraviti update no ja to konstantno izbjegavam, narafski, kaj ce mi to...huh? Update se je skinuo na komp no kada god bi ga restartao ili palio-gasio nije se nista dogadjalo. Do danas! Pa tako ja iso restartati PC i kad ono javlja on meni da ce izvrsiti update windowsa. vidjevsi poruku odmah uzviknem ne i pozurim dok je jos na 0% na silu ugasiti komp. Dakle, ovdje je prva misao bila, nece se nista desiti, kad ono friska figa. Pokrecem za koju minutu PC i kaze vracamo windows na stariju vertiju...pokrenut ce se par puta. Vec sam bio sretan, sve je dobro proslo, friska figa c2. Prodje 10,15 minuta i nista, onda se non stop resetirata i javlja vracamo stariju verziju windowsa...I palim ga ja i gasim, dajem mu malo zraka, reko bude on, jos je zelen. Pa nista se i dalje ne desava, pokrenut se ne moze, na kompu radit ne mogu, a pomoc ko svakako treba. Jerbo, mislim si da se to brzo rjesit, ako netko voljan je podijelit samnom svoje znanje. Friska figa x3... Pomagaj netko! 

p.s. u zurbi non stop pis komp, pc, a radi se o laptopu hihi 😂

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Da, JA ! Hrvat A+++ s iskaznicom.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: WIN10, sto, kako s cime?! - hilfe