Usb ulaz pokidan!!

poruka: 3
|
čitano: 2.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Usb ulaz pokidan!!

ovako frend mi ima laptop s dva usb ulaza i neznam kako ni ja pokido je oba znaci unutrsnjost ispala uopce nereagira nista da li postoji neki adapter ili neko rjesenje za to??

laptop je emachines e 725

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Usb ulaz pokidan!!
GAMERANGER kaže...

ovako frend mi ima laptop s dva usb ulaza i neznam kako ni ja pokido je oba znaci unutrsnjost ispala uopce nereagira nista da li postoji neki adapter ili neko rjesenje za to??

laptop je emachines e 725

Jedino rastaviti ga i zaleminiti nove konektore.

Očito čest problem, u osnovnoj školi smo imali 4 takva i ni jednom ne radi niti jedan USB port.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Re: Usb ulaz pokidan!!

Ocito izrazito cest problem, cura ima isti takav i imala je isti problem. Naruci preko ebaya zamjenske konektore (mislim da ti je 5 komada $5) i nadji nekoga da ti ih prelemi.

Taj laptop je kretenarija koja ima sve grijace komponente na istoj strani - procesor, northbridge i disk su svi nagruvani na jednu stranu a ventilator ima minijaturni hladnjak koji se lako zastopa. Malo ga procisti i prebaci disk na drugu stranu. Pretpostavljam da cak i to djelomicno utjece na sranje s USBovima jer su odmah pokraj toga i vjerojatno se stalno zagrijavaju i hlade pa dolazi do zamora materijala, a upitno je kakve su kvalitete u startu.

Shhhh!! My common sense is tingling!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice