Ovako,
danas idem upaliti komp, počne raditi ali mi nema slike na monitoru. Iz kućišta se sve normalno čuje ali mi lampica od DVD-a trepće(pali se i gasi) dok se istovremeno čuje da DVD radi trr-trr-trr-trr i tako stalno. Pokušavam ga restartati ali mi se ništa ne događa; na kraju ga restartam preko glavne tipke i opet ista stvar sa DVD-om i opet ga ne mogu restartati već samo ugasiti i opet upaliti na glavnu tipku( ne znam zbog čega mi tako radi, u njemu nema ništa nikakav CD ili DVD, a noć prije sam ga normalno ugasio i sve ok)
Kad sam vidio da nema promjene isključim ga iz struje i otvorim stranicu da pokušam vidjeti kod paljenja dali se šta događa i tada mi sa otvorenom stranicom kućišta, kad sam ga upalio čuje zujanje i zatim prasak, iskra i sve mi prestane raditi. Po mirisu mi se čini da je riknulo napajanje jer najgore smrdi i apsolutno se ništa ne događa kad ga pokušam ponovo upaliti.
Imao sam već slučaj da mi rikne napajanje i to mi je jasno, ali da mi prvo ne radi DVD pa da zbog toga rikne napajanje to mi se čini malo nemogućim
Ne znam da li je itko imao sličan slučaj ili možda zna zašto se cijeli sistem ne diže zato što DVD trepće;
Hvala unaprijed!

) odmah sam ga iskopčao iz struje.