imam gs 600 corsair sa garancijom i baca mi ponekad na 3.3V baca 3.120 sto je ispod 5% odstupanja, i jednom se pc bio ugasio radi toga. Dali ga mogu zamijenit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S čime si to mjerio?
u aidi64 extreme edition i asus ai suite i u biousu ali ne pokazuje 3.120 nego 3.150 jer nije pod opterecenjem
Trebao bi instrumentom izmjeriti da budeš siguran.
3.3 ja mislim da su to dio njih da 24 pin za plocu pa kako cu to kad je to sve fino spojeno na ploci dok radi
a to što se gasi nije dovoljno, i 2 softwerska i 1 bios mjerenje
nije. Može se gasiti zbog nećeg drugog.
nije. Može se gasiti zbog nećeg drugog.
Nez zbog ceg bi drugog jer jedino kad se meni warning poceo pojavljivat u asus Aisuite tad se i ugasio evo napravio screenshot gdje se nalazi taj +3.3 V nemam pojma kako bi to rucno provjerio.
imam gs 600 corsair sa garancijom i baca mi ponekad na 3.3V baca 3.120 sto je ispod 5% odstupanja, i jednom se pc bio ugasio radi toga. Dali ga mogu zamijenit?
Dobro pogledaj koje napone prijavljuje AI Suite ali isto tako nije lose da izmeris napon na uticnici.
Koliki su naponi na ostalim linijama? koliko oni otstupaju?
Ako i dalje imas otstupanja otvori Case No. kod Corsaira i budi u kontakt sa njima. Ako si u mogucnosti posuditi bilo kakvo napajanje (Samo ne Codegen ili JNC) bilo bi idealno