Stalno se pali i gasi neki ventilator

poruka: 5
|
čitano: 2.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok, evo imam kučište Revoltec Zirconium i kolko ja znam ono ima jedan vent naprjed i 1 iza. Znači počelo mi se događati da se ovaj prednji vent počne vrtit i za 2 minute prestane. Mislim dobro je da hladi ali je već 2 godine na mjestu... I JAAKO ruži(buči).Ovaj iza ne,komp je pod garancijom još 4 mjesece pa ga nebi otvaral. 

PS.Nisam točno siguran koji je to ventilator,može bit neki drugi. Ali ono kad upalim 30 sekundi tak ruži(buči) i onda utihne...

Šta je to?

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Stalno se pali i gasi neki ventilator

ako imas garanciju odnesi ga to ti je najbolje ....i ako je nesto cak i pokvareno  oni ce ti dati novo i to je to mada ja tu nevidim nikakav problem ...ne prckaj nista odnesi ga 

15 godina
neaktivan
RE: Stalno se pali i gasi neki ventilator
jurek95 kaže...

Bok, evo imam kučište Revoltec Zirconium i kolko ja znam ono ima jedan vent naprjed i 1 iza. Znači počelo mi se događati da se ovaj prednji vent počne vrtit i za 2 minute prestane. Mislim dobro je da hladi ali je već 2 godine na mjestu... I JAAKO ruži(buči).Ovaj iza ne,komp je pod garancijom još 4 mjesece pa ga nebi otvaral. 

PS.Nisam točno siguran koji je to ventilator,može bit neki drugi. Ali ono kad upalim 30 sekundi tak ruži(buči) i onda utihne...

Šta je to?

Meni je tako vent od proca kad palim komp on malo vise zuji i onda sve normalno.

15 godina
protjeran

samo ne otvaraj nego odnesi

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 10:10 (Maharaja).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma sobna temperatura ovo jutro bila 28, stara je tak zakurila da sam se pržil

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice