Danas sam kupio headset Speedlink Medusa NX Stereo i već imam problem, naime spaja se preko 2 3.5 mm jack (mic i slušalice), mikrofon radi ali slušalice nikako, probao sam u front panel, pa direktno na matičnu i neće, dok zvučnici od monitora koje sam spajao i na front i na matičnu rade, u čemu bi trebao biti problem, sumnjam da su driveri u pitanju, molim vas za odgovor jer mi trebaju što prije?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas sam kupio headset Speedlink Medusa NX Stereo i već imam problem, naime spaja se preko 2 3.5 mm jack (mic i slušalice), mikrofon radi ali slušalice nikako, probao sam u front panel, pa direktno na matičnu i neće, dok zvučnici od monitora koje sam spajao i na front i na matičnu rade, u čemu bi trebao biti problem, sumnjam da su driveri u pitanju, molim vas za odgovor jer mi trebaju što prije?
I ja sam danas kupio te slušalice, i kad sam ih ušteko isto nisu radile i onda sam skužio da u control panelu moram u driverima od zvučne opet upalit zvuk.
Glupost ali opet i to se zna desit,jesi odvrnio pota na malom kontroleru za glasnoču,možda je smanjen do kraja!?
To ću sada pokušati čim odem na komp, btw gdje se to točno nalazi?
Glupost ali opet i to se zna desit,jesi odvrnio pota na malom kontroleru za glasnoču,možda je smanjen do kraja!?
Jesam na max je.
EDIT: Priključio na mob, radilo, vratio na komp i radi, može lock! 
Hvala obojici.
Nisam bio siguran je li veći grijeh necroat temu ili otvarati novu kad ih već postoji 10 istih. No uglavnom
Kupio Medusa NX stereo, zvuk je "okej" ali ne rade (ni mic ni sluške) kad ih spojim na stražnje utore već samo na prednje.
Drugo, pokušao sam naštimat zvuk malo preko "VIA HD audio deck", i prije 2 dana kad sam to radio, čula se razlika dok sam poštimavao equalizer i ostale opcije, ali sad više ne. Dakle uopće ništa kad mijenjam postavke, osim glasnoće, to radi uredno.
vjerojatno bih za mjesec-dva uzeo i neku zvučnu, ali za sad mi treba pomoć s ovim da preživim dok ne stigne zvučna jer glazba ne zvuči baš bogznakak trenutačno. Zvuk je isti kao na starim Genius sluškama za 19,99kn
Edit; sredio problem sa stražnjim utorima, problem je bio u Skypeu što mi uopće nije palo na pamet prije. i dalje ostaje problem da ne mogu poštimat zvuk više za Speaker ni u Windowsima ni VIA HD
Trebao bih neku dobru dušu da mi uslika konekciju žica u slušalici gdje je mikrofon. Jedna slušalica je prekidala pa sam skratio zicu, a sada moram konektore prelemiti a kada sam ih odlemivao nisam si zapisao gdje sto ide. Hvala.
Imam i ja Medusa, citao sam puno o njima i svaki drugi makar ima problema sa njima, recimo meni nije radila lijeva slusalica... sad radi nakon sto sam zalemio :)
Da to bi i ja trebao napraviti samo neznam gdje koja žica ide. Nisam si zapisao. Pa bi molio da mi uslikas onu malu tiskanu ploćicu u lijevoj slušalici da vidim gdje koja žica ide.