Evo mene opet, javljam vam se s još jednim problemom. Evo vako: tijekom igranja nekih igara (ne svih) komp se jednostavno smrzne. I to nedugo nakon pokretanja igre. Recimo (radi se o original igrama), kad se igra CoD4, komp se ne smrzne, a kad se igra neka druga igra (također original), smrzne se. Intervali su nepovezani, tako da se nekad smrzne nakon 1 min, a nekad nakon 10 minuta igranja. Također, nebitno je dali se radi o starim igrama (tipa Vice City, Virtual Pool) ili najnovijim (NFS ProStreet). Prvo sam mislio da je problem softverske prirode, nakon čega su instalirani novi windowsi (pričamo o xp-u) par puta, sa različitih cd-a (da nebi rekli da je cd ogreban), najnoviji driveri kao i oni koje smo dobili uz komp, opet se smrzne. Jedino se nesmrzava na Visti, al na visti radi samo par igara, a igre su mu najbitnije i jedino se u njima to dešava, u svakodnevnom radu je sve ok. Nakon što to nije urodilo plodom, rastavio sam komp u dijelove (reko možda su ovi u linksu nešt sfušali), ma kakvi, sve fino pregledao i složio ponovo, opet isti problem. Probao različite kombinacije rama (inače je 1gb + 1gb + 1gb), znači isprobano u dual channelu 1gb + 1gb, nakon toga svaka pločica posebno sama isprobana, također ništa - opet isto. Temperature u redu, proc na 40-ak stupnjeva, grafa isto u redu, matična također, sve pet.
konfa je stara par mjeseci:
CPU: Core2Duo E8200
GPU: GeForce 9600GT
PSU: Corsair VX450
MBO: Gigabyte GA-P35-DS3
RAM: 3 x kingmax 1 GB DDR2 800MHz
ja sam mislio da je grafička kriva najviše, al ne znam stvarno. E da, da opišem doživljaj: pokrenem igru, fino igram i nakon par minuta - crn ekran, zvuk je u neprestanom loopu, ventilator od cpua (možda i od gpu-a) poludi, max okretaji i onda ne pomaže ništ osim restarta. Nema bsod-a, nema errora, ne pomaže ctrl+alt+del, nema ništ
nadam se pomoći jer sam dobio sijede
pozdrav

10 postova pomoci on nista..ukljuci se malo u raspravu da sam se bi pomognes...