Ruter restart

poruka: 7
|
čitano: 2.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Ruter restart

ISP: T-com

Speed: 4 Mb

Ruter: Speedtouch

Internet mi se restartava pa jedno 10 puta dnevno neznam zasto ovo mi se nikada prije nije dogadalo,restartao sam ruter par puta ali opet isto,neda mi se zvati 0800 9000 ako se to moze ikako rijesiti ovako da je neki problem u mrezi.... jer na ruter je spojeno kabelom 2 kompa i 1 wireless.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ruter restart

Imao sam IDENTIČAN problem.

Koji model routera imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ruter restart

To ti vjerojatno t-com nešto čačka po mreži. Meni to bude svakih 6 ili 8 mjeseci i traje po 1 mj. To t-com svako malo nešto radi na mreži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ruter restart
Haki1988 kaže...

ISP: T-com

Speed: 4 Mb

Ruter: Speedtouch

Internet mi se restartava pa jedno 10 puta dnevno neznam zasto ovo mi se nikada prije nije dogadalo,restartao sam ruter par puta ali opet isto,neda mi se zvati 0800 9000 ako se to moze ikako rijesiti ovako da je neki problem u mrezi.... jer na ruter je spojeno kabelom 2 kompa i 1 wireless.

Ja imam trenutno skoro identični problem, samo što je meni ISP amis telekom, e sad nebi znao do čega je. U početku kada sam ga dobio još krajem 2007. ( možda mi je jedanput na tjedan pucalo, a kako vrijeme prolazi sve češće mi je pucalo, mislim bio bih zadovoljan kad bi puklo 1 na dan, al meni nestane lampica na DSL i Internet i tako oko 10 puta na dan,a rjetko kad se zna ruter sam resetirat )Promjenio sam žice na druge portove, resetirao ruter, možda negdje olabavila žica ili pukla sam mislio da je, ali nigdje ne vidim oštećenja, niti da je što olabavilo.

Ruter koji imam je tomson speedtouch 780wl i ono najgore neznam gdje bi mogao biti problem. Inače žica kaj vodi do telefonske utičnice nisam promjenio, a već mi je stara oko godinu dana, a sad neznam jel zbog toga i puca veza, inače dugačka mi je oko 10 metara...

Brzinu koju imam je oko 8mbps...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 17:58 (Dompa).
15 godina
neaktivan
Ruter restart

ovako. Kao sto sam reko, imao sam taj problem i on je rjesen. nikakve žice nisu ni nemogu biti problem tomu.

ovo je bilo rješenje mog problema:

u pocetku sam imao Zxyel. kad sam dobio maxTV, Zxyel ga nije prihvaćao i onda sam dobio Thomsona i tad problemi počinju.

Router se restartao 5 puta dnevno sto je izrazito živciralo u online igrama. nisam to mogao trpit pa sam nazvao 08009000. Dosao je "nazovi" tehničar koji nije pojma imao i reko je da je router pokvaren i da ga treba mjenjati. Stavio je drugog thomsona. kad je otišo problem se nastavio. tad sam ja generalno poludio i vratio onog Zxyela i problem je bio privremeno rješen. Došao je drugi tehnicar, i taj je ajde nešto znao, iako je bio šlampav, rekao je da je problem sto njihov cijeli sustav iz nekog razloga ruši naš router kad je na naš račun prikopčan thomson. Tad je stavio Samsunga i problema više nema. Do dana današnjega.

Stoga svi vi probajte ako možete promjeniti router i staviti od drugog proizvođača.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Ruter restart
yeo kaže...

ovako. Kao sto sam reko, imao sam taj problem i on je rjesen. nikakve žice nisu ni nemogu biti problem tomu.

ovo je bilo rješenje mog problema:

u pocetku sam imao Zxyel. kad sam dobio maxTV, Zxyel ga nije prihvaćao i onda sam dobio Thomsona i tad problemi počinju.

Router se restartao 5 puta dnevno sto je izrazito živciralo u online igrama. nisam to mogao trpit pa sam nazvao 08009000. Dosao je "nazovi" tehničar koji nije pojma imao i reko je da je router pokvaren i da ga treba mjenjati. Stavio je drugog thomsona. kad je otišo problem se nastavio. tad sam ja generalno poludio i vratio onog Zxyela i problem je bio privremeno rješen. Došao je drugi tehnicar, i taj je ajde nešto znao, iako je bio šlampav, rekao je da je problem sto njihov cijeli sustav iz nekog razloga ruši naš router kad je na naš račun prikopčan thomson. Tad je stavio Samsunga i problema više nema. Do dana današnjega.

Stoga svi vi probajte ako možete promjeniti router i staviti od drugog proizvođača.

Eh, a koji je razlog zbog čega se ruši cijeli sustav, zašto speedtouch-ev ima problema s time, dok samsungov recimo ne, koji bi problem uopće mogao biti ?

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 18:30 (Dompa).
15 godina
neaktivan
Ruter restart

to mi ni tehnicar nije znao reci. jednostavno se dešava.

Treba nazvat i prijavit kvar.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice