Resetiranje računala i plavi ekran

poruka: 4
|
čitano: 4.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

E ovako imam problem.. komp mi je podjeljen na dvije particije i kada udjem u drugu particiju diska komp se restarta(kada udjem u muziku ili folder sa programima-ako ne ulazim u te foldere komp normalno radi) i pojavi se plavi ekran i pise "critical system error.. neznam dali je riječ o nekom virusu ili je problem sa napajanjem... skeniro sam komp i nije nasao nikakve viruse ...  reinstalirao sam windows-e i opet ista stvar .... 

Please help

0 0 hvala 0
17 godina

Napiši ovo što je na slici koju sam priložio uokvireno crveno, znači glavnu poruku i STOP code.

Kada ti se pokaže Plavi ekran smrti, prepiši ovo što sam ti uokvirio gore. Kada ti se pokaže Plavi ekran smrti, prepiši ovo što sam ti uokvirio gore.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pogledaj kontakte hdd<->maticna i od memorije

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Resetiranje računala i plavi ekran

ekran smrti.Moras windowse ponovno instalirati.Ako ti se ponovno pojavi,probaj sa nekim draiverima za graficku.A ako opet bude kakvih sranja,procesor je u banani split.

born to be gamer
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice