Reklamacija slušalica u Linksu, savjet

poruka: 9
|
čitano: 3.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, često čitam forum ali eto našao sam se u nedoumici pa da otvorim prvu temu.

Naime, treba mi savjet oko sljedeće situacije vezane uz reklamaciju Gamdias Eros slušalica u Linksu. Ovako je išao tijek događaja:

Kupio sam slušalice za 339kn u utorak. U utorak je s njima bilo sve u redu, u srijedu također, u četvrtak sam čuo neki čudan šuman static iz njih ali zanemario sam. U petak se pištanje ponovilo nekoliko puta tokom dana. Danas je bilo nepodnošljivo i pištanje se događalo svakih 10-15 min. Evo kako zvuči:

https://soundcloud.com/bara420/slusalice-test

Jutros, nakon nepunih 5 dana, slušalice nosim u Links na servis. Predočavam račun, kutiju, opisujem djelatnici kvar, i onda vadi slušalice i počne ih proučavati. Prvo mi je napomenula da mi je kutija oštećena (selotejp je malo pokidao boju sa kutije tako da se vidi ona siva mrlja), a onda mi je napomenula zbog nekakve sitne bijele crtice na onom dijelu gdje se pojačava i smanjuje zvuk (nema ničega na slušalicama, hvala bogu...), onako nešto skroz mizerno da sam se nasmijao tamo u radnji zbog toga.

Kao što već pogađate vjerojatno, ta siva mrlja i ta pikometarska bijela crtica koštale su me toga da zamjenu slušalica nisam mogao dobiti odmah, nego ću "dobiti poziv od servisa" u ponedjeljak.

Moram priznati da sam bio neugodno iznenađen čitavom situacijom jer proizvod je očito bio neispravan od same kupnje, a ja sada kao čekam ponedjeljak da mi oni možda zamijene te slušalice? Nikad nisam imao neugodna iskustva sa garancijama i inače kupujem u ADM-a, ali eto odlučio sam se ovog puta na Links zbog blizine studentskom domu.

Brinem li se bezveze? Jeli itko imao slična iskustva? Hvala vam na odgovoru ljudi.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ah!tak je to kad zena zaprima, sve im smeta!( inace iskustva s links servisom su vise manje dobra tako da ako slusalice zaista ne valjaju dobit ces druge!)lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2015 21:27 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Vjerujem da će ti odobrit reklamaciju, mada i mene malo čudi da ti je nisu odobrili odma, ja sam trust-ovog miša kupio u linksu, neki za 100-ak kuna, miš je imao defektan scroll kotačić od prvog dana, preskakao je stranice, odnio sam ga drugi dan na reklamaciju, sa apsolutno svom ambalažom, također je kutija bila malo pokidana, ali nisu ništa zamjerili, samo su isprobali miša da se uvjere da je neispravan, iz nekog razloga su poslikali i miša i ambalažu sa fotoaparatom i odobrili mi reklamaciju istog trena, nisam ništa čekao, valjda to čekanje ovisi na kojeg prodavača naletiš u poslovnici, neki će ti odobrit odma, a neki drugi dan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ja sam imao problem sa slušalicama nekih mjesec-dva nakon kupnje je otišao lijevi kanal, odnio ih u Links, uzeli ih na servis, tjedan dana kasnije me zvali da dođem po nove slušalice i produžili garanciju od dana kada ih preuzeo...Sve bez problema prošlo

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pazi da ti ne bi te bezvezne gluposti stavili pod "mehanički kvar" i odbili jamstvo. Ja sam imao s njima bezbroj iskustava, od kojih i par negativnih i to jedno baš sa slušalicama. Naime, zvuk je prekidao u spoju s volume dongle-om na žici jer spojevi nisu bili dobro zalemljeni unutar dongle-a pa se zvuk prekidao na jednoj od slušalica što je bilo i kasnije dokazano. U Linksu su jamstvo odbili jer se radi o "mehaničkom kvaru" u vidu toga što se Sharkoonov logo odlijepio na jednoj od slušalica

Naravno, kontaktirao sam direktno Sharkoon u Njemačkoj da ih obavijestim o tome i upitam slažu li se i oni s takvim tumačenjem vlastitog jamstva na što su kontaktirali Links i direktno mi na adresu poslali nove (bolje, duplo skuplje) slušalice uz isprike.

Tako da...good luck i znaj svoja prava sljedeći put jer si još uvijek unutar onog perioda kada ti moraju odmah vratiti novce ili zamijeniti proizvod po zakonu. Imaju izbor biti bezobrazni ili uljudni a ti imaš izbor biti direktan i obaviješten ili da se daš "otkantati". Nadam se da ti i na primki piše sve što si ti naveo ovdje na forumu i sve što je zaposlenica primjetila?

Courage of the heart is very rare...

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Piše da!

Bilo mi je još jako čudno što sam ponio sa sobom USB upravo sa ovim primjerom kvara koji je na soundcloudu, i to ju nije zanimalo uopće. Ma uglavnom javim vam u ponedjeljak, ali to s naljepnicom zvuči potpuno retardirano, zato se bojim da i mene ne pokušaju na to foru zajebavati.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Takoder su mi krepale slusalice nakon cca 1godine (Plantronics GameCon 307) otisao u links, dao im doticne bez icega/pohabane i prljave:) , opisao kvar( krepao mic+ljevi zvucnik se slabo cuo! dobio nove takve!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2015 23:54 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Rekao sam da ću javiti što je bilo u ponedjeljak.

Zvao sam jutros u oko 10:15 (žena je rekla da će mi se javiti u ponedjeljak ujutro, ali nisam mogao čekati toliko jer sam trebao na faks).

Pitam ja koja je situacija sa slušalicama koje sam donio u petak jer mi je rekla da će mi se javiti u ponedjeljak ujutro, ona meni odmah naprasito "rekla sam u ponedjeljak nisam rekla u ponedjeljak ujutro", ja kažem da je rekla u ponedjeljak ujutro pristojnim tonom, i ona mi kaže da nije gotovo i da će mi se javiti.

Naravno nije se javila.

Službeno već čekam više od 4 dana za jedne neispravne slušalice...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

RIJEŠILO SE!!!

Danas u 14:00h zovem ja linksov servis, i sva sreća ne javi mi se ona cura koja je već nekoliko puta bezobrazna nego neki pristojan momak. Kaže mi da će mi se javiti za 5 minuta. Prolazi pola sata, ja zovem, ništa, prolazi 45 min, ja zovem, ništa, prolazi sat vremena, ja zovem, ništa, prolaz.... you get the point. Napokon ih uspijam dobiti na liniju i javlja mi se isti momak i govori da je reklamacija odobrena, da mogu dobiti zamjenu proizvoda ili povrat sredstava, naravno uzimam povrat sredstava.

Dolazim u poslovnicu, dobivam svoje kuniće, tražio sam da ispunim "pisani prigovor" (ne postoji više knjiga žalbe, sada je to zamijenjeno ovim). Napisao esejčić (morate pisat pisane prigovore predobro je!!! haha, predobro se osjećate, pogotov kada znate da vam treba doć pisani odgovor u roku od 15 dana inače ih možete prijavit a onda im prijeti jebačka kazna), potpisao papire, everything went better than expected.

Uglavnom, hvala svima na odgovorima i riječima podrške i savjetima. A što se tiče kupnje u linksu, razmislim dobro za sljedeći put.

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice