Pozdrav ljudi, često čitam forum ali eto našao sam se u nedoumici pa da otvorim prvu temu.
Naime, treba mi savjet oko sljedeće situacije vezane uz reklamaciju Gamdias Eros slušalica u Linksu. Ovako je išao tijek događaja:
Kupio sam slušalice za 339kn u utorak. U utorak je s njima bilo sve u redu, u srijedu također, u četvrtak sam čuo neki čudan šuman static iz njih ali zanemario sam. U petak se pištanje ponovilo nekoliko puta tokom dana. Danas je bilo nepodnošljivo i pištanje se događalo svakih 10-15 min. Evo kako zvuči:
https://soundcloud.com/bara420/slusalice-test
Jutros, nakon nepunih 5 dana, slušalice nosim u Links na servis. Predočavam račun, kutiju, opisujem djelatnici kvar, i onda vadi slušalice i počne ih proučavati. Prvo mi je napomenula da mi je kutija oštećena (selotejp je malo pokidao boju sa kutije tako da se vidi ona siva mrlja), a onda mi je napomenula zbog nekakve sitne bijele crtice na onom dijelu gdje se pojačava i smanjuje zvuk (nema ničega na slušalicama, hvala bogu...), onako nešto skroz mizerno da sam se nasmijao tamo u radnji zbog toga.
Kao što već pogađate vjerojatno, ta siva mrlja i ta pikometarska bijela crtica koštale su me toga da zamjenu slušalica nisam mogao dobiti odmah, nego ću "dobiti poziv od servisa" u ponedjeljak.
Moram priznati da sam bio neugodno iznenađen čitavom situacijom jer proizvod je očito bio neispravan od same kupnje, a ja sada kao čekam ponedjeljak da mi oni možda zamijene te slušalice? Nikad nisam imao neugodna iskustva sa garancijama i inače kupujem u ADM-a, ali eto odlučio sam se ovog puta na Links zbog blizine studentskom domu.
Brinem li se bezveze? Jeli itko imao slična iskustva? Hvala vam na odgovoru ljudi.

!( inace iskustva s links servisom su vise manje dobra tako da ako slusalice zaista ne valjaju dobit ces druge!)lp