Reklamacija / Oštećeno kućište, Links

poruka: 7
|
čitano: 2.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Danas kupljeno novo kućište, Antec P193. Uredno sam pitao prodavača da li je samo izložbeni primjerak ostao, te dobio odgovor da kućište nije izložbeni primjerak, već novo, neraspakirano (nije ga bilo na polici, a prije par dana je postojao izložbeni primjerak).

Plaćam, odlazim u skladište, te preuzimam uredno zapakirano  kućište (sasvim je nesuvislo mi bilo i pretpostaviti da je možda zapakiran izložbeni primjerak).

Nakon dolaska kući, otvaram pakiranje i iznenađenje: nema zaštitne folije na prednjem dijelu, prednja maska je izgrebana na dva mjesta i sva "musava", a unutra blago crne gumice i lagani sloj prašine. Fale 4 plastične vezice.

Sad, nije da sitničarim, ali ne radi se o kućištu za 10 Kn, ne znam da reklamiram ili ne?

"Gori od čarobnjaka je samo njegov šegrt." M. Mouse "I najbolji planovi često propadnu." Mirko S. Zlikovsky
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 22:15 (Hazunfefer).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

naravno da treba reklamirati....kakvo je to uopće njihovo ponašanje..mogli su lijepo reći da zadnji izložbeni primjerak..ooćete nećete...kraj priče....ovo je smješno..ii da ...po meni varanje....kako mogu nešto "polovno" prodati pod novo

MMA is not game , MMA is life!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 22:21 (Hrvojestr).
Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina

Praksa me naučila da takve stvari treba provjeravati na licu mjesta. I ja sam isto kupio kućište u Linksu, bilo je izložbeni primjerak i prednja vrata, koja drže prekrivene gumbe za paljenje/gašenje, reset i optičke/disketne pogone, se pričvršćuju na kućište na dva mjesta kod kojih je na jednom pukao neki metalni štapić koji je sve to držao na mjestu.

Sva sreća uz malo improvizacije i truda uspio sam to sve dovesti u red i već tri godine sve radi kako treba (kuc-kuc).

Istina, moja je krivnja što nisam pitao je li to izložbeni primjerak i što nisam ništa provjeravao, samo uzeo kutiju pod ruke i otišao. Tko zna bi li uspio išta izvoljevati da sam se žalio. Učiš dok si živ.

If it's not broken, don't fix it. :-)

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Eh da, praksa je učiteljica života :D

Ne bi bilo problema da nisam 4 puta pitao i naglašavao: da li je kućište izložbeni primjerak?! - neeeee, zapakirano je, novo, u skladištu...

Da su kulturno rekli kako je izložbeni primjerak, tražio bih popust ili odustao od kupovine (ukoliko bi bilo izgrebano kao što i jest).

Još me radnik u skladištu uvjeravao da je neraspakirano. Kako mi se žurilo da umontiram željezariju u novo pakiranje, jednostavno sam odbacio primisli o muljaži...

Sad slijedi procedura natezanja... a trebalo je biti tako jednostavno: dođeš - odabereš - platiš - uživaš... :D

"Gori od čarobnjaka je samo njegov šegrt." M. Mouse "I najbolji planovi često propadnu." Mirko S. Zlikovsky

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jednom upitaj lijepo, a zatim im prijeti svim i svacim, deri se i slicno, to ti najbolje pomaze

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Daklem, danas sam odnio kućište na reklamaciju i ostao ugodno iznenađen uslužnošću i ljubaznošću osoblja u Linksu.

Kućište je pregledano, ustanovljene ogrebotine na prednjoj masci i nedostatak vezica, te je zamijenjeno identičnim, ali novim u ekspresnom roku (koje sam naravno 5 puta pregledavao metodama isnepktora Clouseaua :).

Vuk sit, ovce ili buhe na broju, kreće montaža novog kućišta :)

Lijepi pozdrav svima :)

7 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Sutra bu neko drugi dobio to kuciste :)

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice