Ja iman 2gb rama i 80gb hdd E sad staje bolje uzet jos 2 gb rama ili bolji hdd sad sta bi ima vise koristi da bi mi igra bolje radila
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbolje niš
Mislim stvarno ... hard disk je danas zbilja veliki faktor u gejming. Najbitnije stvari nisi spomenuo: grafu i proc
Za početak, da bi ti mogli precizno odgovoriti na pitanje trebalo bi nam malo više informacija o trenutnom disku i vrsti memorije.
Bez tih konkretnih podataka ti mogu reći jedino da će ti se igrice brže učitavati sa novim diskom, a sa više rama nećeš dobiti na brzini nego samo na kapacitetu, a da li ti treba više rama to moraš sam prosuditi, iako mislim da ti je 2 GB sasvim dovoljno.
Ja iman 2gb rama i 80gb hdd E sad staje bolje uzet jos 2 gb rama ili bolji hdd sad sta bi ima vise koristi da bi mi igra bolje radila
Koja ti je konfiguracija.
hdd bas i nema preveliko znacenje kako ce igra raditi.
najbitnije ti je kakva je grafa i proc,a sa 2 gb rama ces moci odigrati vecinu današnjih igara..
Zanima me sto mi vi preporucujete sto mi je bolje uzeti hdd ili ram imam sad 2gb rama i 80gb hdd sto mi je bolje uzet (hdd je star 6-7 godina)
pa covjece jel ti citas postove..hdd nije uopce toliko bitan,o njemu ovisi samo brzina pokretanja igre..prvo napiši ostatak konfe pa da ti netko da nekakav prijedlog jer ovako ne moze..
rama i imaš i nemaš dovoljno, kak se uzme
ja bi uzeo sad hard pa bi skupljao za ram,performanse ti sa novi hardom baš ineće narast,
jedino ako ti je stari hard u banani onda ćeš imat možda malo bolje podizanje sustava i pronalazak raznih programa i foldera će ti biti brži
A iman Procesor (dual core 2.93) Grafa (ATI 4600 series 1gb ddr3)
rama i imaš i nemaš dovoljno, kak se uzme
ja bi uzeo sad hard pa bi skupljao za ram,performanse ti sa novi hardom baš ineće narast,
jedino ako ti je stari hard u banani onda ćeš imat možda malo bolje podizanje sustava i pronalazak raznih programa i foldera će ti biti brži
Ma ima sam ja hdd 80gb i ima 2gb 1/1gb i jedan mi se pokvarija i tako sam osta 1gb rama i igram ja bf2 i struze sve usporeno sporo izlazi i sve
A iman Procesor (dual core 2.93) Grafa (ATI 4600 series 1gb ddr3)
Uzmi ti jos rama, a stedi za novi HDD osim ako ti nije pokvaren pa ti je potreban.
onda si definitivno uzmi još gigu rama
Najbolje niš
Mislim stvarno ... hard disk je danas zbilja veliki faktor u gejming. Najbitnije stvari nisi spomenuo: grafu i proc
daj mi reci koji to veliki faktor osim sto imas di pospremit/instalirat igrice
pretpostavljam da se zezas
@pariz
memoriju uzmi disk nema nikakve veze sa tim sto tebi steka igrica