Ram ili Hdd

poruka: 13
|
čitano: 1.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Ram ili Hdd

Ja iman 2gb rama i 80gb hdd E sad staje bolje uzet jos 2 gb rama ili bolji hdd sad sta bi ima vise koristi da bi mi igra bolje radila 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ram ili Hdd

Najbolje niš{#}

Mislim stvarno ... hard disk je danas zbilja veliki faktor u gejming. Najbitnije stvari nisi spomenuo: grafu i proc

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ram ili Hdd

Za početak, da bi ti mogli precizno odgovoriti na pitanje trebalo bi nam malo više informacija o trenutnom disku i vrsti memorije.

Bez tih konkretnih podataka ti mogu reći jedino da će ti se igrice brže učitavati sa novim diskom, a sa više rama nećeš dobiti na brzini nego samo na kapacitetu, a da li ti treba više rama to moraš sam prosuditi, iako mislim da ti je 2 GB sasvim dovoljno.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ram ili Hdd
pariz2 kaže...

Ja iman 2gb rama i 80gb hdd E sad staje bolje uzet jos 2 gb rama ili bolji hdd sad sta bi ima vise koristi da bi mi igra bolje radila 

Koja ti je konfiguracija.

hdd bas i nema preveliko znacenje kako ce igra raditi.

15 godina
neaktivan
Ram ili Hdd

najbitnije ti je kakva je grafa i proc,a sa 2 gb rama ces moci odigrati vecinu današnjih igara..

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ram ili Hdd

Zanima  me sto mi vi preporucujete sto mi je bolje uzeti hdd ili ram imam sad 2gb rama i 80gb hdd sto mi je bolje uzet  (hdd je star 6-7 godina)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa covjece jel ti citas postove..hdd nije uopce toliko bitan,o njemu ovisi samo brzina pokretanja igre..prvo napiši ostatak konfe pa da ti netko da nekakav prijedlog jer ovako ne moze..

15 godina
neaktivan

rama i imaš i nemaš dovoljno, kak se uzme

ja bi uzeo sad hard pa bi skupljao za ram,performanse ti sa novi hardom baš ineće narast,

jedino ako ti je stari hard u banani onda ćeš imat možda malo bolje podizanje sustava i pronalazak raznih programa i foldera će ti biti brži

dnl
14 godina
protjeran
Ram ili Hdd

A iman Procesor (dual core 2.93) Grafa (ATI 4600 series 1gb ddr3) 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
roki kaže...

rama i imaš i nemaš dovoljno, kak se uzme

ja bi uzeo sad hard pa bi skupljao za ram,performanse ti sa novi hardom baš ineće narast,

jedino ako ti je stari hard u banani onda ćeš imat možda malo bolje podizanje sustava i pronalazak raznih programa i foldera će ti biti brži

Ma ima sam ja hdd 80gb i ima 2gb 1/1gb i jedan mi se pokvarija i tako sam osta 1gb rama i igram ja bf2 i struze sve usporeno sporo izlazi i sve 

15 godina
neaktivan
pariz2 kaže...

A iman Procesor (dual core 2.93) Grafa (ATI 4600 series 1gb ddr3) 

Uzmi ti jos rama, a stedi za novi HDD osim ako ti nije pokvaren pa ti je potreban.

15 godina
neaktivan
Ram ili Hdd

onda si definitivno uzmi još gigu rama

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ram ili Hdd

stef kaže...

Najbolje niš{#}

Mislim stvarno ... hard disk je danas zbilja veliki faktor u gejming. Najbitnije stvari nisi spomenuo: grafu i proc

daj mi reci koji to veliki faktor osim sto imas di pospremit/instalirat igrice

pretpostavljam da se zezas

@pariz

memoriju uzmi disk nema nikakve veze sa tim sto tebi steka igrica

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 1:19 (zlo33).
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice