Racunalo mi se ne zeli upalit

poruka: 6
|
čitano: 1.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako...Jucer sam dobio novu graficku karticu i umetnuo sam ju u komp,sve normalno radilo cijeli dan..i kad sam iso spavat ugasim komp sutradan se probudim upalim ga i dođe do dijela tamo gdje se puni da bi se upalio(ono  windows xp pa se puni) i odjednom zastane i nezeli se vise ucitavat...nek neko pomogne hitno..komp je bio na popravku i opet isti problem!..izvadio sam ramove,graficku procesor i sve ljepo ocistio stavio nazad i isti problem!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Racunalo mi se ne zeli upalit

Mogao bi biti problem s windowsima. (reinstalacija bi pomogla)

13 godina
neaktivan
Logan29 kaže...

Mogao bi biti problem s windowsima. (reinstalacija bi pomogla)

Da ali prije toga probaj prije nego sto se " ono plavo " cita stisci f8 ko budala i pojavit ce ti se izbornik..onda strelicama odi za gore i odaberi safe mode ..

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina

Imao sam isti problem samo reinstaliraj windowse i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav. Imam jako veliki problek naime windowse sam instaliravao vec i frendovima a i sebo puno puta na raznim racunalima i tako. naime sada tokom instalacije windowsa nemam ponuđene diskove C i D te ni onaj os systema zna li tko gdje je prblem HDD imam segate 1 TB kupljen prije 2 mj valjda je problem u hardu??

15 godina
neaktivan

hm. više različitih uzroka. Ako je hdd novi moraš prvo napraviti neku particiju na njemu. Windowsi to mogu s cd-a. Neke verzije xp-a nisu imale nativnu podršku za sata drivere. Ako nju pokušaš instalirati na sata disk, instalacijski program neće uopće vidjeti disk.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice