Račinalo mi blokira s vremena na vrijeme

poruka: 4
|
čitano: 1.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Računalo mi blokira s vremena na vrijeme

Dakle, problem je slijedeći;

Komp mi radi normalno, imam win 7 btw, fino se podigne i radi tip top, i onda nakon nekog neodređenog vremena, nekad nakon duljeg vremena a nekad nakon kraceg, dok sam npr. na netu i koristim mozillu, sve se smrzne, na mozilli pise not responding i onak se zamagli i umjesto kursora mi se pojavi onaj kruzic koji se okrece, zanimljiva stvar je da ako mi neka mjuza  svira, ona i dalje najnormalnije svira, i tako komp vrti svoje recimo jednu minutu i nakon toga se unormalizira i dalje radi ko da se nista nije dogodilo, problem je u tom sto se to zna dogoditi nekoliko puta u, recimo, 15min, a nekad se zna dogodit da radi normalno nekoliko sati i tek onda se to dogodi, dakle u skroz nepravilnim intervalima, prvo sam pomislio da nije problem s virusom pa sam podigao windowse nanovo međutim problem je osto, onda sam mislio da je do mozille i probo sam koristiti IE ali se i tad događalo, onda mi je frend reko da nije mozda do hard diskova, pokreno sam onaj check disk windowsov software medjutim ni on nije nista nasao, trenutno sumnjam na RAM ali neznam kako da provjerim RAM memoriju, kako da vidim jel ona funkcionira kak treba, imam 4gb rama btw, nekad mu se to zna dogadjat i dok radim na kompu nesto nevezano s internetom npr. dok koristim word ili windows explorer, u svakom slucaju prilicno frustrirajuci problem kojeg neznam kako rijesiti stoga molim dobre duse cyber prostora koje ovo citaju da mi nekako pomognu pa da zajedno prokljuvimo izvor ovog problema tako da netko kom se isto to pocne događat zna sto mu je cinit nakon sto procita ovaj post, zahvaljujem svima unaprijed na pomoci i nadam se da cemo skupa izac na kraj ovom problemu.

Pozz

live and let live!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 12:49 (tomex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Račinalo mi blokira s vremena na vrijeme

provjeri disk...

Nema bombe do napalm bombe
16 godina
neaktivan
Kako, mislis preko onog check diska u windowsima? to sam vec napravio i javlja mi da je sve tip top
live and let live!!!
17 godina

memtest 86+ skini za ram ;) a što se tiče diska otvori komp i provjeri kablove da se nisu malo izvukli

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice