Procesor ne radi na punom taktu

poruka: 3
|
čitano: 713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Procesor ne radi na punom taktu

Malo sam upgradeao htpc u drugom stanu sa pente G2030 i grafe gf750. Procesor je sad i3 3250 koji bi trebao raditi max na 3,5GHz i ima 55W TDP. Hladnjak Scythe Big shuriken2. Sve hladno. Grafa je geforce 1050Ti, ona koja ne treba dodatno napajanje. Napajanje stock od kućišta, 300W. ... ako možda netko zna (osim manualnih postavki) što bi mi moglo zezat. Sad je sve na auto i uključeno u biosu (koji je zadnja revizija). Dakle kao što se vidi na screenshotu - pri punom opterećenju u benchmarku, frekvencija neide preko 3GHz. Ako tko ima iskustvene savjete ili ideje, hvala!

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 3:05 (overhaul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Procesor ne radi na punom taktu
overhaul kaže...

Malo sam upgradeao htpc u drugom stanu sa pente G2030 i grafe gf750. Procesor je sad i3 3250 koji bi trebao raditi max na 3,5GHz i ima 55W TDP. Hladnjak Scythe Big shuriken2. Sve hladno. Grafa je geforce 1050Ti, ona koja ne treba dodatno napajanje. Napajanje stock od kućišta, 300W. ... ako možda netko zna (osim manualnih postavki) što bi mi moglo zezat. Sad je sve na auto i uključeno u biosu (koji je zadnja revizija). Dakle kao što se vidi na screenshotu - pri punom opterećenju u benchmarku, frekvencija neide preko 3GHz. Ako tko ima iskustvene savjete ili ideje, hvala!

Možda se radi o i3 3250T koji radi na 3GHz

Hvaljen isus i marija vesela je šokadija
18 godina
Re: Procesor ne radi na punom taktu
Zekoslavko kaže...
overhaul kaže...

Možda se radi o i3 3250T koji radi na 3GHz

Ne, ali hvala na sugestiji, no problem je naravno bio u meni koji slažem pospano u gluho doba noći. Ostao je multiplier u biosu od prošlog procesora. dakle riješeno 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 19:37 (overhaul).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice