Počelo mi se događati da se prilikom paljenja računala ono upali,pa ugasi pa opet upali i tek iz trećeg počinje bootati. Sada ne znam,da li to može uzrokovati kakva komponenta ili je matična na izdisaju. Molim savjete....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ga na kurblu upalit,možda upali iz prve.
Mozda je do napajanja?
inače kad se upali je sve normalno??
Na to i ja sumnjam i bilo bi mi draže nego mbo. Samo u toku rada windowsa nemam nikakvih problema. Što bi trebao zavrtiti da opteretim napajanje,kakvu igru ili..?
Pokusaj sa drugim napajanjem testirati ako imas.
možeš zavrtit neki bench pa da vidiš što će se dogodit...
Ovdje se radi o Chieftec-u 750w...Imam jednog enermaxa od 300w samo mi je preslabo za ovu konfu. Ne znam da li bi podnijelo grafičku...
Do sada je bilo dobro,evo večeras prvi put ti problemi. Prije par dana mi je riknuo visokotonac na zvučniku,jučer štampač otišao u vječna lovišta,vjerojatno je ovo treće...Sada sam kompletan!
Probaj novo napajanje,za tvoju konfu 500W bi bilo dovoljno.
Naisao sam na isti problem samo sto sam promjenio napajanje,rame,grafu,iskljucit zvucnu u biosu,hard sve sam bio iskljucio i dosao do maticne ali taj komp koji ima taj problem je vec stat 8godina i sad je u jednoj udruzi na koristenju i njima nesmeta par puta se resetira ali kad ude u windowse radi sve normalno!