Problemi s novim računalom

poruka: 12
|
čitano: 2.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samo problemi

Eh moji drugari ja sam se samo zabelajio s ovim novim pc-om,naime danas mi se sam restartova.Hmm i onda problem nece da mi udje u windows...samo stoji pointer od misa...ostalo sve black...

Ja onda nadjem neki stari XP cd...i njega instalira ok......potom udjem na my computers i vidim da mi hard disk od 500GB ima samo 137GB?

Stvarno neznam sta da radim vishe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samo problemi

Ajd sad malo više detalja kao npr. Što si zadnje radio s njim? Ima li nekih pretpostavki u čemu bi mogao biti problem? Jesi s nečim provjerio hard?...

14 godina
neaktivan
Samo problemi

Hmm zadnje sto sam radio s njim je bilo igranje pokera na FB kao i svaki dan sto radim..i usput sam skidao film s torennta....Stvarno neznam u cemu je kvaka....Imam Garantni list i racun od pc-a...al nezz dali ce htjeti prihvatit garanciju jer sam ubacivao plexi...a i stavio XP....aham i zaboravio sam reci kad mi se upali pc i ono nako crn screen pojavi se samo mali prozorcic i pokaze neku gresku s "Runtime"      

Nisam testirao Hard disk....mozda i bih da znam s cim

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 19:15 (paranoid90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skini hiren's boot CD i s nekim od hard disk tools-a proskeniraj hard. Više o tome ovdje.

17 godina
neaktivan
Samo problemi

Jesi formatirao disk, ili imaš ne particionirani dio. Probaj vidit pod CP>Administrative tools> Computer Menagement>Disk Menagement

-trebao biti unpartitioned space (ili tako nešto) kojeg onda lako odrediš i formatiraš.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
paranoid90 kaže...

Eh moji drugari ja sam se samo zabelajio s ovim novim pc-om,naime danas mi se sam restartova.Hmm i onda problem nece da mi udje u windows...samo stoji pointer od misa...ostalo sve black...

Ja onda nadjem neki stari XP cd...i njega instalira ok......potom udjem na my computers i vidim da mi hard disk od 500GB ima samo 137GB?

Stvarno neznam sta da radim vishe

ovo boldano je problem, xp bez service packa ne prepoznaje vise od tih navedenih 137gb, instaliraj min. xp sp2.

16 godina
protjeran
ako imaš novo računalo a vidio sam da imaš komotno bi mogo zavrtit 7. instalacija ti je lakša i kudikamo brža od xp-a.
May justice be done though the heavens fall
14 godina
neaktivan

Druze bila je 7 danas....al eto naveo sam problem gore....a CD od Win 7 nemam.....

Moze li mi tko reci u vezi garancijskog lista dali bi ga prihvatili?

Jer zelio bih da mi vrate sustav kakav je bio i kad sam ga kupio prije 2 mjeseca....

14 godina
neaktivan

Jok druze kad sam instalirao XP pri instalaciji me pitalo dali zelim formatirati i naravno formatirao sam..nije mi prvi put...zato mi je to sad sve cudno

16 godina
protjeran
trebaš izbrisat obje particije prilikom instalacije 7 i onda ih formatirat, odabrat particiju za C i nastavit instalaciju. kolko shvatam nije kvar harderski nego je problem u OS-u.
May justice be done though the heavens fall
15 godina
neaktivan

Ako instaliras XP uradi clean install formatiraj disk.

kad instaliras windowse stavi sp3 i nebi trebalo biti problema.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 1:22 (mario1990).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Problem rijesen...uzeo sam od prijatelja win xp sp3 i instalirao....sad je sve oki doki.....posluzit ce ovako kako jest do 1 kad dobijem novi promet i skinem Win 7....zahvaljujem se svima na pomoci....Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice